Chystá se v PSG změna na střídačce? Slavný klub má údajně zájem o Luise Enriqueho

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Chystá se v PSG změna na střídačce? Slavný klub má údajně zájem o Luise Enriqueho
Luis Enrique na španělské střídačce během MS v Kataru.
Luis Enrique na španělské střídačce během MS v Kataru.Profimedia
Luis Enrique (53) si od té doby, co po mistrovství světa v Kataru skončil na lavičce Španělska, hledá nové angažmá. A nedá se říci, že by o něj nebyl zájem. Aktuálně je údajně v hledáčku francouzského PSG.

Pařížský velkoklub stále ještě vede Christophe Galtier, ale pro další ročník už by vůdcem střídačky být neměl. Spekuluje se o tom od březnového vypadnutí klubu z prestižní Ligy mistrů, kde tým nestačil na Bayern Mnichov a vše se dost možná brzy potvrdí. 

Enrique ale není jediným, jehož jméno je ve spojitosti s klubem hojně spojováno. Hodně se mluví také o Zinedinu Zidanovi a Josém Mourinhovi. Ačkoli se zdá, že Francouz je volbou číslo jedna, nezdá se, že by se chtěl této práce ujmout.

Portugalec, který si příští týden zahraje s AS Řím o prvenství v Evropské lize, si oficiálně dveře nezavřel. A Španěl, který už řadu let s médii příliš nehovoří, zůstal i teď velmi diskrétní. Přesně jak je jeho zvykem.

Aktuální tabulka Ligue 1.
Aktuální tabulka Ligue 1.Livesport

Ale podle informací Livesportu by měl Luis Enrique v nejbližších dnech navštívit Katar, kde bude jednat s šejkem Tamimem bin Hamadem Al Thanim, majitelem PSG. Ten o něj má zájem a rád by také změnu na střídačce mužstva.

Luis Enrique má tedy oproti ostatním evidentně navrch, ale jak již bylo zmíněno, zájemců o něj je víc. Například italská Neapol. Samozřejmě v případě, že by klub opustil Luciano Spalletti.