Marseille dala zapomenout na nepovedený týden. Mbappé už zase gólově táhne PSG

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Marseille dala zapomenout na nepovedený týden. Mbappé už zase gólově táhne PSG

Aktualizováno
O góly PSG v utkání s Lens se postarali Marco Asensio a Kylian Mbappé.
O góly PSG v utkání s Lens se postarali Marco Asensio a Kylian Mbappé.AFP
Marseille porazila ve třetím kole Ligue 1 na svém hřišti Brest 2:0, a spravili si tak pošramocenou reputaci z minulého týdne, ve kterém vypadli z kvalifikace Ligy mistrů a ztratili skvěle rozjetý ligový zápas v Métách. Částečně napravit špatný dojem ze vstupu do sezony, v němž si připsalo dvě remízy, se povedlo PSG. Při vítězství nad Lens 3:1 se dvakrát trefil Kylian Mbappé.

Marseille – Brest⁠ 2:0

Olympionici se dostali do vedení hned v úvodu po trefě Chancela Mbemby. Vítězství navíc po změně stran zpečetil Ismaïla Sarr, pro kterého se jednalo o první trefu v bílém dresu po přestupu z Watfordu. Patrně nejdůležitějším mužem celku z azurového pobřeží byl však brankář Pau López, jenž svůj tým spasil několika veledůležitými zákroky.

PSG –⁠ Lens 3:1

V duelu dvou nejlepších celků minulé sezony se na branku čekalo do závěru úvodního dějství, kdy k plnému bodovému zisku přiblížil domácí Marco Asensio. Pro španělského útočníka, jenž v létě opustil jako volný hráč Real Madrid, šlo o první soutěžní trefu v dresu Pařížanů. Po změně stran pak porážku Racing Clubu zpečetil dvěma trefami Mbappé, jenž se tak prosadil i ve druhém utkání po návratu do sestavy.

Tabulka Ligue 1