PSG opět přejelo oblíbeného soupeře z jihu, domácí hvězdy obdivovaly první gól Leeho

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

PSG opět přejelo oblíbeného soupeře z jihu, domácí hvězdy obdivovaly první gól Leeho

Úvodním střelcem zápasu PSG –⁠ Montpellier se stal Kang-In Lee.
Úvodním střelcem zápasu PSG –⁠ Montpellier se stal Kang-In Lee.AFP
Hráči PSG zvítězili v předehrávce 11. kola Ligue 1 před vlastními fanoušky nad Montpellierem 3:0. Úvodním střelcem zápasu se stal Kang-In Lee, jenž se prosadil již v 10. minutě. Jihokorejcovi na první trefu ve francouzské nejvyšší soutěži přihrával Achraf Hakimi, který asistoval i u závěrečné branky. Tato dvojice tak výrazně přispěla již k devátému ligovému triumfu Pařížanů v řadě nad La Paillade.

PSG –⁠ Montpellier 3:0

Jako první ovšem mohl v duelu udeřit Mousa Al-Tamari, jehož tvrdou ránu těsně před gólmanem zblokoval jeden z obránců. Po tomto varování hostí začali hrát i Pařížané, což jim po 10 minutách přineslo úspěch. Rychlou akci zakončoval Lee, jenž se po chytrém přenechání balonu od Mbappého trefil krásně pod břevno.

Následně ukázal šikovné nohy Ousmane Dembélé, který sice obešel několik protihráčů, jeho příležitost však skončila skvělým zákrokem brankáře. Domácí po zbytek poločasu soupeře nadále přehrávali, větší šanci ale nevyprodukovali. Pařížané v dominantní hře pokračovali i ve druhé půli. Kýžený výsledek přinesla až 58. minuta, kdy se prosadil nikým nehlídaný Warren Zaïre-Emery po přesné přihrávce od Dembélého.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Potvrzení pařížského vítězství přidal po chvíli Vitinha, jenž ke střeleckému zápisu nepotřeboval ani pět minut na hřišti. Portugalec si naběhl na přihrávku Hakimiho a zamířil přesně ke vzdálenější tyči. V nastavení se ještě prosadil Goncalo Ramos, nicméně jeho radost byla předčasná, protože branka kvůli ofsajdu neplatila.

Tabulka Ligue 1.
Tabulka Ligue 1.Livesport