Guardiola opět zkritizoval nabitý program. Už s tím nebudu bojovat, prohlásil Španěl

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Guardiola opět zkritizoval nabitý program. Už s tím nebudu bojovat, prohlásil Španěl
Guardiola během zápasu na Santiago Bernabéu.
Guardiola během zápasu na Santiago Bernabéu.AFP
Trenér Manchesteru City Pep Guardiola (52) si na tiskové konferenci před nedělním utkáním na hřišti Evertonu postěžoval na vysoký počet zápasů, který musí jeho svěřenci v krátkém časovém úseku absolvovat. "Nerozumím tomu, ale musíme se přizpůsobit. Už proti tomu nebudu bojovat," prohlásil smířlivě španělský kouč, kterého už ve středu čeká odvetné utkání s Realem Madrid v semifinále Ligy mistrů.

"Cityzens" v neděli zavítají na Goodison Park, kde se utkají s Evertonem v rámci Premier League, načež hned ve středu pak hostí Real Madrid v odvetě semifinále Ligy mistrů.

Únava, napětí, úzkost. Pocitů, které zmítají Manchesterem City, je mnoho. Pep Guardiola musí před "milionářskou soutěží" myslet na ligu, protože i když je další titul blízko, stále není vyhraný, a "Toffees" navíc urputně bojují o záchranu. Bitva proti Realu Madrid přijde na řadu až o několik dní později.

Zápasový program Manchesteru City.
Zápasový program Manchesteru City.Livesport

Guardiola nechápe nabitý program

Guardiola, který si je vědom velkého množství zápasů a krátké doby na zotavení, zanechal vzkaz adresovaný vedení Premier League. "Nerozumím tomu, ale musíme se přizpůsobit. Už proti tomu nebudu bojovat. Program je takový, jaký je," řekl viditelně rozzlobený španělský kouč.

Bývalý trenér Barcelony se otázkám na středeční střet s Realem Madrid vyhnul a rozhodl se prozatím mluvit pouze o Evertonu. "Moje myšlenky se soustředí na Everton, na nic jiného. Pracujeme už jedenáct měsíců a v tuto chvíli je to naše priorita. Na přemýšlení o Realu Madrid nemáme moc času, protože kromě toho hrajeme v neděli," prohlásil jasně.

Přehled zápasu Everton – Manchester City + audiokomentář