Liverpool bude bez Joty. Portugalský forvard si poranil koleno a může přijít o Euro

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Liverpool bude bez Joty. Portugalský forvard si poranil koleno a může přijít o Euro

Jota se zranil v závěru prvního poločasu zápasu v Brentfordu.
Jota se zranil v závěru prvního poločasu zápasu v Brentfordu.AFP
Liverpoolu bude několik měsíců chybět Diogo Jota (27), portugalský útočník si pochroumal koleno a hrozí, že přijde i o Euro. O zranění forvarda, který dal v aktuální sezoně Premier League devět gólů, informoval na tiskové konferenci před středečním zápasem s Lutonem trenér Jürgen Klopp.

Sobotní vítězství 4:1 v Brentfordu přišlo Liverpool draho, už během prvního poločasu totiž musel odstoupit záložník Curtis Jones a krátce po něm i Jota. Zranění portugalského reprezentanta se ukázalo jako vážné. Byť jej Klopp nespecifikoval, zmínil, že hráčovo uzdravení potrvá měsíce.

Německý stratég se tak musí vypořádat s dalšími neplánovanými zásahy do kádru. Reds, které v neděli čeká finále Ligového poháru s Chelsea, chybí kvůli zranění chybí už devět hráčů prvního týmu.

Mimo hru jsou mimo jiné brankář Alisson Becker, obránce Trent Alexander-Arnold a záložníci Jones s Dominikem Szoboszlaiem. "Rád bych řekl, že nemáme žádné zdravotní problémy, ale samozřejmě je máme," prohlásil Klopp na úterní tiskovce.

Tabulka Premier League