Podaří se Manchesteru United ulovit křídlo z Neapole? Ve hře je i hráčská výměna

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Podaří se Manchesteru United ulovit křídlo z Neapole? Ve hře je i hráčská výměna
Změní Kvaracchelija od příští sezony svůj dres?
Změní Kvaracchelija od příští sezony svůj dres?Profimedia
Rudí ďáblové nejsou spokojeni s personálním obsazením na svých křídlech a tento problém plánují vyřešit již během letního přestupového okna. Nizozemský stratég Erik ten Hag (54) nadále nepočítá s Jadonem Sanchem, který by mohl být nabídnut Dortmundu k trvalému odkupu, nový klub by si měl hledat také Antony.

Podle informací španělského portálu Fichajes je hlavním mužem na seznamu posil gruzínský reprezentant Chviča Kvaracchelija. Třiadvacetiletý mladík zaznamenal za poslední dva roky v Neapoli obrovský progres, který neunikl pozornosti velkých evropských klubů.

Kvaracchelija byl jedním ze strůjců úspěchu klubu sídlícího pod Vesuvem v minulém ročníku Serie A. V aktuální sezoně má odehráno již 36 zápasů napříč všemi soutěžemi, ve kterých si připsal 10 gólů a 6 asistencí.

Statistiky hráče.
Statistiky hráče.Livesport

O jeho služby se zajímaly v posledních měsících také Arsenal či Chelsea, proto se dá očekávat, že v létě nebude mít o nabídky nouzi. Manchester United by rád jeho příchod vyřešil nejen finanční kompenzací, ale Neapoli se má pokusit nabídnout i některé hráče z početné enklávy pro něj nepotřebných.

Jedním z nich by mohl být i zmiňovaný Antony, který po svém příchodu z Ajaxu nedokázal nalézt formu a na Ostrovech je vnímán jako jeden z nejhorších nákupů Rudých ďáblů v novodobé historii. Jisté je pouze to, že Neapol svou oporu uvolní jen v případě velmi lukrativní nabídky.