Proč na mě všude bučí? Grealish je na téměř každém stadionu soupeře terčem fanoušků

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Proč na mě všude bučí? Grealish je na téměř každém stadionu soupeře terčem fanoušků

Jack Grealish i vinou zranění vypadl ze základní sestavy City.
Jack Grealish i vinou zranění vypadl ze základní sestavy City.Reuters
Záložník Manchesteru City Jack Grealish (28) se po přestupu do týmu úřadujícího mistra Premier League pravidelně stává terčem posměšků, pískání a bučení soupeřova publika. Anglický reprezentant důvod nevraživost fanoušků nezná, snaží se brát ji jako kompliment.

Grealish v minulé sezoně získal se City památný treble, také se ale v jejím průběhu dočkal mohutného pískotu a bučení na svou osobu na Stamford Bridge, v Leedsu a na mnoha dalších stadionech.

"Pokaždé se ptám: Proč na mě bučí? Ptá se mě na to i moje máma," řekl Grealish pro klubový magazín a pokračoval: "Na každém hřišti soupeře, kam přijdu, na mě bučí. Nejsem si úplně jistý, proč tomu tak je. Musím se to prostě snažit brát jako pozitivum nebo kompliment."

Ofenzivního hráče, který do Manchesteru přišel v roce 2021 z Aston Villy za přibližně 100 milionů liber, vyřadilo v posledních měsících ze hry zranění. Nyní už se znovu zapojuje do hry a doufá, že týmu pomůže získat další trofeje.

"Největší zápasy se blíží. To jsou chvíle, kdy vás každý sleduje a vy musíte podat nejlepší výkon. Doufám, že tu budu pro své spoluhráče, trenéra i naše fanoušky a pokusím se v těchto posledních dvou měsících uspět," prohlásil.

Svěřenci Pepa Guardioly jsou po bezbrankové remíze s Arsenalem, při níž Grealish odehrál závěrečnou půlhodinu, na třetím místě tabulky. Ve středu se utkají se čtvrtou Aston Villou, poté vyzvou Crystal Palace a 9. dubna je v prvním čtvrtfinále Ligy mistrů čeká v Madridu rozjetý Real.

Nejbližší program City.
Nejbližší program City.Livesport