S Villarrealem vyhráli Evropskou ligu, v Aston Ville obnoví spolupráci. Emery získal Torrese

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

S Villarrealem vyhráli Evropskou ligu, v Aston Ville obnoví spolupráci. Emery získal Torrese

Unai Emery pózuje se svou novou posilou, kterou velmi dobře zná ze svého působení ve Villarrealu.
Unai Emery pózuje se svou novou posilou, kterou velmi dobře zná ze svého působení ve Villarrealu.avfc.co.uk
Aston Ville se podařilo podepsat španělského obránce Paua Torrese (26) z Villarrealu. Přestupovou částku ani jeden z týmů nezveřejnil. Transfer oznámil celek z Premier League.

Britská média dále informovala, že Pau Torres měl výstupní klauzuli ve výši 70 milionů eur, ale protože mu zbýval rok do konce smlouvy s Villarrealem, dohodly se obě strany na přestupní částce ve výši zhruba 36 milionů eur.

"Šestadvacetiletý obránce, který má na svém kontě 23 reprezentačních startů, přichází do Aston Villy za nezveřejněnou částku. Torres, rodák z Villarrealu, prošel kategoriemi svého mateřského klubu a stal se klíčovým hráčem La Ligy," uvedla Aston Villa v prohlášení.

Torres se stal ve Villarrealu klíčovým hráčem.
Torres se stal ve Villarrealu klíčovým hráčem.Livesport

Pau Torres vyhrál s Villarrealem Evropskou ligu pod vedením současného šéfa Villy Unaie Emeryho, když v roce 2021 porazili ve finále Manchester United. Připojil se tak k Yourimu Tielemansovi mezi nové hráče v letním přestupovém okně. Záložník přišel z Leicesteru, který sestoupil do Championship. Aston Villu čeká v nové sezoně účast v Konferenční lize.

Další přestupy a spekulace