V Mnichově věří, že se příchod Kanea podaří dotáhnout. Tottenham požaduje víc peněz

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

V Mnichově věří, že se příchod Kanea podaří dotáhnout. Tottenham požaduje víc peněz

Harry Kane je hrající legendou Tottenhamu.
Harry Kane je hrající legendou Tottenhamu.AFP
Čestný prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness (71) vyjádřil přesvědčení, že kapitán anglické reprezentace Harry Kane (29) přestoupí z Tottenhamu Hotspur k německému gigantovi. Zatímco samotný hráč by měl být na podmínkách s Bayernem už domluven, vedení Spurs chce získat za přestup klíčového hráče vyšší částku, než mu mnichovský klub aktuálně nabízí.

Bayern se s Kanem údajně dohodl na osobních podmínkách, ale Spurs původní nabídku ve výši 70 milionů eur odmítli a požadují za něj alespoň 100 milionů eur. Útočník Tottenhamu byl mezitím zařazen do nominace londýnského klubu na předsezonní asijsko-pacifické turné.

Němečtí mistři jsou odhodláni získat podpis anglického střelce, jehož smlouva v Londýně vyprší v roce 2024. Kaneův tábor údajně přestup schválil, ale Bayern se nyní musí s Tottenhamem dohodnout na transferové částce, aby mohl přestup zpečetit.

"Ve všch rozhovorech jasně nazanačil, že jeho rozhodnutí připojit se v létě k Bayernu je zřejmé, a pokud se toho bude držet, pak ho získáme, protože Tottenham bude muset ustoupit," řekl Hoeness novinářům v sobotu večer.

"Nyní má šanci přijít do jednoho z nejlepších klubů v Evropě," dodal člen představenstva Bayernu, který spolu s Karlem-Heinzem Rummeniggem, Janem-Christianem Dreesenem a trenérem Thomasem Tuchelem dohlíží na letní přípravu.

Kane má za sebou další skvělou sezonu v Premier League.
Kane má za sebou další skvělou sezonu v Premier League.Livesport

Hoeness přiznal, že jednání s prezidentem Tottenhamu Danielem Levym nebyla jednoduchá. "Snaží se získat čas, je to zkušený profesionál, velmi si ho vážím. Ale na druhou stranu, nenarodili jsme se včera," uzavřel.

Další přestupy a spekulace