V úterý se stanou velké věci. Manchester United je krok od prodeje, naznačil bývalý obránce

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
V úterý se stanou velké věci. Manchester United je krok od prodeje, naznačil bývalý obránce
Manchester United by měl mít už brzy nové majitele.
Manchester United by měl mít už brzy nové majitele.Profimedia
Prodej anglického fotbalového klubu Manchesteru United plní stránky sportovních zpráv od listopadu 2022. Nyní to však vypadá, že definitivní konec je blíž, než by se mohlo zdát.

V podcastu FIVE to v pondělí večer naznačil bývalý obránce Rudých ďáblů Rio Ferdinand. V poslední minutě, v níž se s posluchači loučí společně s moderátorem Joelem Beyem, vyzněla slova této dvojice přinejmenším zajímavě.

"Šušká se o zprávách týkajících se prodeje klubu. Vím, že k tomu ze spousty důvodů nemůžeš říct příliš mnoho, nicméně jsem slyšel, že zítra (v úterý) se budou dít velké věci. Až se tak stane, můžeme si o tom promluvit," nadhodil téma Beya.

Ferdinand toho příliš neřekl, tím ale vlastně jen potvrdil dění za oponou. Na pomoc si přizval i novinářského experta Manchesteru United – Davida Ornsteina z renomovaného The Athletic.

"Mluvil jsem také s Ornsteinem, který je velmi dobře informovaný. Máme dobré zdroje...," nechal bývalý stoper viset celou záležitost ve vzduchu. Jak však dvojice uvedla, zdá se, že v úterý spatří světlo světa zpráva, na kterou fanoušci klubu čekají už dlouhé roky.

Manchester United vlastní od roku 2005 rodina Glazerů, přičemž v posledních měsících se diskutovalo o zájmu dvou stran. Největším favoritem na koupi klubu je katarská nadace Nine Two Foundation kolem šejka Jassima bin Hamada Al Thaniho. V závěsu je britský miliardář Sir Jim Ratcliffe, který vlastní společnost INEOS.

Zápasový program fotbalistů Manchesteru United.
Zápasový program fotbalistů Manchesteru United.Livesport