West Ham se chystá rekordně utrácet. Vysněnou posilu do útoku si vyhlédl v Leverkusenu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

West Ham se chystá rekordně utrácet. Vysněnou posilu do útoku si vyhlédl v Leverkusenu

Boniface je v letošní sezoně k nezastavení.
Boniface je v letošní sezoně k nezastavení.Profimedia
West Ham se chystá na velké zimní rošády. Podle listu The Sun je vedení londýnského klubu, v němž působí české duo Tomáš Souček – Vladimír Coufal, připraveno zaplatit rekordní sumu za vyhlédnutou posilu. Je jí Victor Boniface (23) z Bayeru Leverkusen. O služby kanonýra se nicméně zajímají také Chelsea a Newcastle.

Třiadvacetiletá hvězda současného bundesligového lídra je na Ostrovech hitem zimy. Boniface dal během šestnácti utkání nejvyšší německé soutěže deset branek, což je hodně zajímavé číslo. Není se tedy co divit, že jsou týmy jako Newcastle, Chelsea a nyní i West Ham v pozoru.

Spoluhráč Patrika Schicka, Adama Hložka a Matěje Kováře působí v Leverkusenu od léta, ale je možné, že se bude brzy stěhovat znovu. Technický ředitel Hammers Tim Steidten se prý pokusí splnit přání manažera Davida Moyese, jemuž by se Boniface líbil v kádru "Kladivářů". Ti by se pro změnu podle stejného zdroje mohli rozloučit s ofenzivním a dobře placeným duem AntonioIngs.

Boniface je kometou letošní sezony.
Boniface je kometou letošní sezony.Livesport

Zájem z Francie pak je o Saida Benrahmu a pokud by mě přijít Boniface, nejspíše by se ani v tomto případě West Ham odchodu nebránil.

Boniface musel kvůli zranění vynechat Africký pohár národů, jeho zranění ale není dlouhodobé. Očekává se, že bude brzy fit.

Další přestupy a spekulace