Zkazil jsi nám Vánoce, útočí na hvězdu Chelsea fanoušci. Zahozená tutovka baví celý svět

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Zkazil jsi nám Vánoce, útočí na hvězdu Chelsea fanoušci. Zahozená tutovka baví celý svět

Raheem Sterling neprožil zrovna povedený zápas.
Raheem Sterling neprožil zrovna povedený zápas.Profimedia
Trápení londýnské Chelsea v Premier League pokračuje. Blues vyhráli jediný z posledních čtyř zápasů nejvyšší anglické soutěže a v tabulce se aktuálně krčí na 10. příčce. Z 18 duelů vyhrál londýnský klub jen šest a bilanci nevylepšil ani na Štědrý den, kdy prohrál na půdě Wolverhamptonu 1:2. Aktuální situaci klubu ze Stamford Bridge dokonale vykreslil Raheem Sterling (29), jehož zahozená tutovka zaujala média a pořádně naštvala fanoušky Blues. "Zkazil jsi nám Vánoce," zní reakce rozzuřených příznivců.

Chelsea sice dala za 18 kol 29 branek a takový Manchester United s 18 vstřelenými góly jí může jen závidět, jenže právě šílená koncovka stála v neděli Blues na půdě Vlků lepší výsledek. Za stavu 0:0 ve 32. minutě sice Sterling skvělým napadáním získal míč, ale pak přišlo jeho selhání.

Ofenzivní hvězda postupovala sama na bránu domácího týmu, po boku jí běželi dva spoluhráči. Jasný gól, napadlo všechny na stadionu i u televizních obrazovek...

Ale nestalo se. Sterling se totiž rozhodl akci zakončit sám, zatímco jeho parťáci čekali na přihrávku marně. Portugalský gólman José Sá jeho ránu zneškodnil, vyražený míč pak zkoušel do sítě dostat dobíhající záložník Gallagher, ale ni on si na brankáře Wolverhamptonu nepřišel. Situace, kdy tři hráči Chelsea postupovali na samotného gólmana, je teď hitem na celém světě a fanoušci se dobře baví. Ne tak ti, kteří fandí Chelsea, která nakonec prohrála 1:2.

"Sterlingu, zkazil jsi nám Vánoce," zuří například jeden z příznivců na webu talksport.com a rozhodně se svým názorem nezůstal osamocen. "Vánoce jsou přeci obdobím dávání dárků, tak prostě jeden dal Wolverhamptonu," rýpal pro změnu další z diskutérů. "Tři sami na brankáře a nepadl gól? Veselé Vánoce," dodával v humorném tónu další.

Wolves – Chelsea 2:1