Hádky a neuspokojivé výsledky. Ronaldo je údajně bez trenéra, Al-Nassr Garciu propustil

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Hádky a neuspokojivé výsledky. Ronaldo je údajně bez trenéra, Al-Nassr Garciu propustil

Rudi Garcia působil v Al Nassru od konce června 2022.
Rudi Garcia působil v Al Nassru od konce června 2022.Al Nassr
Cristiano Ronaldo (38) bude mít v saúdskoarabském Al-Nassru pravděpodobně nového trenéra. Francouz Rudi Garcia (59) byl podle zahraničních médií vedením ambiciózního klubu propuštěn, neboť měl neuspokojivé výsledky a špatné vztahy s hráči.

S informací o propuštění bývalého kouče Lyonu, Marseille, AS Řím či Lille přišel list Marca, který jako jeden z prvních koncem minulého roku potvrdil přestup Cristiana Ronalda právě do saúdskoarabského Al-Nassru.

Podle španělského deníku neměl Rudi Garcia ideální vztahy s kabinou. K razantnímu kroku se mělo vedení klubu odhodlat poté, co se trenér v posledních dnech několikrát pohádal s hráči.

Posledních pět zápasů Al-Nassru.
Posledních pět zápasů Al-Nassru.Livesport

Ideální nálada však nepanovala v Al-Nassru náhodou. Na vině byly bezpochyby rovněž špatné výsleky – Ronaldo a spol. v posledním zápase pouze remizovali 0:0 a umožnili tak Al Ittihadu, který vede portugalský trenér Nuno Espirito Santo, upevnit si vedení v čele ligy.

Netrvalo dlouho a objevila se první jména, která by mohla Garciu na lavičce rijádského klubu nahradit. Mezi žhavými adepty jsou údajně také Portugalci José Mourinho a Jorge Jesus.