Odejde Ramos do Saúdské Arábie? Al-Hilal mu plánuje předložit štědrou nabídku

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Odejde Ramos do Saúdské Arábie? Al-Hilal mu plánuje předložit štědrou nabídku

Sergio Ramos by měl dostat skvělou nabídku od Al-Hilal.
Sergio Ramos by měl dostat skvělou nabídku od Al-Hilal.Profimedia
Saúdskoarabský klub Al-Hilal podle zahraničních médii plánuje předložit nabídku obránci Sergio Ramosovi (37). S blížícím se koncem sezony a po vypadnutí PSG z Ligy mistrů se stále více mluví o budoucnosti několika opor tohoto týmu v čele s Lionelem Messim a právě bývalým kapitánem Realu Madrid. Především kolem španělského stopera panují v hlavním městě Francie pochybnosti.

Momentálně vypadá situace tak, že Sergio Ramos v Parku princů nezůstane. Toho chce využít zmíněný Al-Hilal, který však bude bojovat i o samotného sedminásobného vítěze Zlatého míče a kapitána argentinských mistrů světa Lionela Messiho. Vedení PSG přitom odchovanci Sevilly stále nepředložilo nabídku, jednat o novém kontraktu plánuje až po sezoně.

Tuto nejistotu se snaží arabský velkoklub využít, přičemž rozhodování má Ramosovi usnadnit pohádkový plat v hodnotě třicet milionů eur ročně. Cílem Saúdské Arábie je přilákat velké hvězdy, aby se zvýšila mediální pozornost fotbalu v zemi, čemuž ohromně pomohl příchod Cristiana Ronalda do konkurenčního klubu Al-Nassr.

Statistiky Sergia Ramose z posledních sezon.
Statistiky Sergia Ramose z posledních sezon.Livesport

Ramos se stane po skončení sezony 2022/23 volným hráčem. PSG mu platí 800 tisíc eur měsíčně, takže nabídka Al-Hilalu je čtyřikrát vyšší. Navzdory svému věku však stále podává spolehlivé výkony a ve dvouzápasu osmifinále Ligy mistrů proti Bayernu byl nejlepším fotbalistou svého mužstva.

Za osmnáctinásobného mistra Saúdské Arábie a čtyřnásobného vítěze asijské Ligy mistrů momentálně ze známějších jmen nastupují Odion Ighalo, Luciano Vietto či Mousse Marega.