Salernitana má čtvrtého trenéra v sezoně, Colantuonovi dělat bude asistenta nejspíš Ribéry

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Čtvrtý trenér v sezoně. Salernitanu se pokusí zachránit Colantuono, pomůže mu Ribéry?
Franck Ribéry strávil v Salernitaně závěr kariéry.
Franck Ribéry strávil v Salernitaně závěr kariéry.Profimedia
Salernitana má už čtvrtého kouče v aktuální sezoně, v níž zaujímá beznadějně poslední místo tabulky Serie A. Vedení v úterý oznámilo, že mužstvo již potřetí převezme Stefano Colantuono (61), který má aktuálně v klubu na starosti mládež. Podle italských médií bude jeho asistentem slavný Francouz Franck Ribéry (40).

Tým ze Salerna začal sezonu pod vedením Portugalce Paula Sousy, jehož v říjnu po osmi kolech vystřídal bývalý útočník a světový šampion z roku 2006 Filippo Inzaghi. Lepších výsledků ale s mužstvem nedosáhl a v únoru skončil. Inzaghiho nástupce Fabio Liverani se poroučel v pondělí.

Salernitana uzavírá tabulku Serie A s pouhými 14 body ze 29 kol. Colantuono vedl mužstvo jako hlavní trenér už v období 2017 ⁠⁠⁠až 18 a 2021 ⁠⁠⁠⁠až 22. Ribéry strávil v Salernitaně závěr bohaté kariéry.

Nejbližší program Salernitany.
Nejbližší program Salernitany.Livesport

Vicemistr světa z roku 2006 a někdejší tahoun Bayernu do ní přišel v září 2021 po konci angažmá ve Fiorentině a před půldruhým rokem odehrál v jejím dresu poslední utkání své hráčské dráhy. Momentálně v klubu zastává funkci technického poradce.

Tabulka Serie A