Balotelli končí v Sionu. Italský útočník rozvázal smlouvu a míří zpět do Demirsporu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Balotelli končí v Sionu. Italský útočník rozvázal smlouvu a míří zpět do Demirsporu

Aktualizováno
Mario Balotelli zřejmě míří do Turecka.
Mario Balotelli zřejmě míří do Turecka.Profimedia
Útočník Mario Balotelli skončil po ročním angažmá v Sionu a zamířil zpět do turecké ligy, kde se opět upsal Demirsporu. Předseda švýcarského klubu potvrdil tamním médiím, že se dohodl s italským fotbalistou na ukončení smlouvy, kterou měl ještě na rok. Sion se tak zbavil drahého hráče, jenž měl podle listu Blick roční plat 2,8 milionu franků (71,7 milionu korun).

Zástupci Demirsporu, který trénuje bývalý nizozemský reprezentant Patrick Kluivert, dnes na sociální síti X, dříve twitteru, oznámili, že s Balotellim uzavřeli roční smlouvu. Její součástí je i opce na další sezonu.

Balotelli, jehož kariéru poznamenala řada výstřelků na hřišti i mimo něj a výkyvy formy, v minulosti působil ve věhlasných klubech Interu a AC Milán, Manchesteru City či Liverpoolu. V italské reprezentaci nastoupil k 36 zápasům a vstřelil 14 gólů.

Do Sionu odešel po dvou letech v tureckém Demirsporu, v jehož dresu dal v 35 zápasech 19 branek. V Sionu už tak produktivní nebyl, s klubem sestoupil do druhé ligy a v nové sezoně zatím nehrál. Demirspor má nyní o jeho služby opět zájem.