Hancko pálí, v dresu Feyenoordu dal druhý gól po sobě. Evropskou ligu válcuje Freiburg

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Hancko pálí, v dresu Feyenoordu dal druhý gól po sobě. Evropskou ligu válcuje Freiburg
Hancko pálí, v dresu Feyenoordu dal druhý gól po sobě. Evropskou ligu válcuje Freiburg
Hancko pálí, v dresu Feyenoordu dal druhý gól po sobě. Evropskou ligu válcuje FreiburgProfimedia
Někdejší sparťanský obránce Dávid Hancko (24) se ve Feyenoordu rozstřílel. Trefil se ve druhém utkání po sobě a po Twente Enschede to odnesl Midtjylland. Freiburg v Evropské lize deklasoval 4:0 Nantes a postoupil do play off, stoprocentní bilanci udržel i Arsenal výhrou 1:0 na hřišti norského Bodö/Glimt.

Freiburg potvrdil vynikající vstup do sezony, ve 14 zápasech prohrál pouze jednou před dvěma měsíci s Dortmundem. O vítězství nad Nantes se postarali čtyři různí střelci. Aktuálně druhý celek bundesligy má plný počet 12 bodů se skóre 11:1 a je blízko přímému postupu do osmifinále. Druhé místo a první kolo play off už má jisté. Ve druhém utkání skupiny remizoval Karabach bez branek s Olympiakosem, kterému stále chybí zraněný brankář Tomáš Vaclík.

Arsenal si poradil s Bodö/Glimt i podruhé, jediný gól vstřelil v 24. minutě Saka. "Kanonýři" vyhráli šestý soutěžní duel v řadě a vedou skupinu A, navíc mají k dobru odložený zápas s PSV Eindhoven.

Kyperská Omonia Nikósie navzdory velké převaze favorita dlouho na Old Trafford sahala po prvním bodu. Ve třetí minutě nastavení se ale prosadil McTominay a Manchester United je se šestibodovým náskokem druhý o tři body za San Sebastianem. Obránce Jan Lecjaks se v dresu Omonie na hřiště nedostal.

Tabulky Evropské ligy

Feyenoord remizoval doma s dánským Midtjyllandem 2:2. Druhou branku rotterdamského celku vstřelil slovenský reprezentant a bývalý obránce pražské Sparty Hancko, jenž se prosadil v soutěži už podruhé.

O obou postupujících je rozhodnuto ve skupině B. Fenerbahce uspělo 2:1 na hřišti AEK Larnaka a Rennes zvítězilo 1:0 nad Dynamem Kyjev. Fenerbahce s Rennes mají shodně sedmibodový náskok na třetí Larnaku a v příštím kole se utkají v přímém souboji o první místo.