Soutěž NHL: Velká tipovačka o skvělé ceny

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Výzva expertů: Velká tipovací soutěž pro fanoušky NHL o skvělé ceny startuje

Zapojte se i Vy do Výzvy expertů.
Zapojte se i Vy do Výzvy expertů.Livesport
Nová hra pro fanoušky NHL přichází. Zapojte se do tipovací soutěže Výzva expertů Livesport Zpráv a časopisu xHOCKEY a každý týden budete moci předpovídat výsledky deseti vybraných zápasů či příležitostí. Přidejte se, tipujte a předveďte své znalosti o nejlepší hokejové soutěži světa.

Na vítěze jednotlivých 13 kol do konce základní části čekají zajímavé ceny od partnerů soutěže, jimiž jsou Fanda NHL, HOKEJ-KARTY.CZ a FotbalTour. Celkový vítěz soutěže pak bere vše.

Výzva expertů: Velká tipovací soutěž

Tipovací soutěž NHL nabízí fanouškům možnost testovat znalosti a intuici ve světě nejlepší hokejové soutěže. Pro každý týden je vybráno devět ligových zápasů a úkolem účastníků je tipovat, jak dopadnou. Půjde o odhad přesného skóre po 60 minutách, body se ale budou sbírat i za trefení výhry jednoho z týmů či remízy. Pravidelným bonusem a desátým tipem v soutěži je souboj hvězd a tedy tipování, kolik ve vzájemném zápase nasbírají kanadských bodů.

Tato forma hraní přináší jednoduchost a zábavu pro všechny účastníky, ať už jsou začátečníci, nebo zkušení fanoušci.

Jak se zapojit?

Je to snadné. Stačí se zaregistrovat na webu soutěže a každý týden před začátkem prvního zápasu u vybraných deseti příležitostí zadat své tipy. Registrace je zdarma – stačí jméno a e-mailová adresa – a otevřená všem fanouškům NHL. Pak už je třeba jen pravidelně v pondělí sledovat rubriku Týden v NHL a účastnit se dalších kol.

Jaké jsou výhry?

Nejenže tipovací soutěž NHL přináší nadšení ze hry, ale nabízí také atraktivní ceny pro nejlepší tipéry. Každý týden budou vyhlášeni tři nejlepší hráči, kteří obdrží slevové kupony a další ceny od partnerů. Na konci základní části bude vybrán celkový vítěz, který získá výraznou slevu na cestu na zápas NHL, autentický dres týmu NHL dle vlastního výběru, box hokejových karet a svázaná vydání časopisu xHOCKEY včetně předplatného.

Výzva expertů je skvělou příležitostí pro všechny, kteří milují hokej a chtějí se zapojit do přátelského soupeření s ostatními fanoušky. S každým týdnem přichází nová šance ukázat své znalosti a vyhrát parádní ceny. Tak neváhejte, zapojte se a ukažte, jak dobře znáte NHL.