Litvínov vyhrál v Liberci a v přípravě má už šestý triumf. Vítkovice si zastřílely

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Litvínov vyhrál v Liberci a v přípravě má už šestý triumf. Vítkovice si zastřílely

Litvínov předvádí v přípravě povedené výkony, vyhrál šestý zápas ze sedmi.
Litvínov předvádí v přípravě povedené výkony, vyhrál šestý zápas ze sedmi.Profimedia
Šesté vítězství ze sedmi přípravných zápasů na novou extraligovou sezonu si připsal Litvínov, který zvítězil na ledě Liberce 4:3. Vítkovice si zastřílely proti Trenčínu a slavily výhru 7:2. Souboj Mladé Boleslavi s Pardubicemi dospěl až do samostatných nájezdů, v nichž se vedlo lépe domácím.

Litvínovští měli pod Ještědem na své straně vedení 3:1. Zkušení tahouni domácí ofenzivy Tomáš Filippi a Michal Birner se sice postarali o vyrovnání, snaha Bílých Tygrů ale nakonec přišla vniveč, neboť poslední slovo měl v 52. minutě hostující útočník Šimon Stránský.

Přehled zápasu Liberec – Litvínov

Ostravané předvedli podruhé za posledních osm dnů brankové hody a potřetí za sebou v přípravě uspěli. Minulý týden ve středu deklasovali brněnskou Kometu 7:1, následně vyhráli 2:0 v Olomouci a dnes dali opět sedm gólů Trenčínu. Po dvou třetinách už vedli 5:0. Dvakrát se v dresu domácích prosadili americký obránce Willie Raskob a švédský útočník Tobias Lindberg.

Přehled zápasu Vítkovice – Trenčín

V Mladé Boleslavi padly jen dvě branky během základní hrací doby. Na úvodní gól Davida Šťastného odpověděl ještě během první třetiny Tomáš Zohorna. Z deseti exekutorů v nájezdech byl jediným úspěšným domácí Pontus Aberg.

Přehld zápasu Mladá Boleslav – Pardubice

Kometa porazila Zvolen 5:3 a připsala si teprve druhou výhru z pěti duelů v letní přípravě. Kladno uspělo na ledě prvoligové Slavie 3:2. Rytíři jako první inkasovali, pak otočili skóre na 3:1. Vítězný gól dal Miroslav Indrák.

Přehled zápasu Brno – Zvolen