Liverpool znovu ztratil, proti Crystal Palace jen remizoval. Núňez viděl červenou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Liverpool znovu ztratil, proti Crystal Palace jen remizoval. Núňez viděl červenou

Darwin Núňez viděl červenou kartu za nesportovní chování v 57. minutě.
Darwin Núňez viděl červenou kartu za nesportovní chování v 57. minutě.Profimedia
V rozpačitých výkonech pokračují fotbalisté Liverpoolu. Ve 2. kole anglické Premier League tradiční klub jen remizoval s Crystal Palace 1:1 a po úvodní remíze proti Fulhamu tak znovu ztratil. "Reds" hráli od 57. minuty v deseti, vyloučit se nechal Darwin Núňez.

Do utkání vstoupili podle očekávání aktivněji domácí. Už v první desetiminutovce měli dvě obrovské šance James Milner a také Núňez, oba však branku přestřelili. Byli to tak nakonec překvapivě hosté, kteří se i přesto, že drželi po půlhodině hry míč na kopačkách jenom 27 % herního času, dostali do vedení.

Ojedinělý brejk dokázal ve 32. minutě chladnokrevně proměnit Zaha, který pláchl obráncům a placírkou usměrnil míč k pravé tyči Alissonovy branky. 

Po 10 minutách druhé půle přišla pro domácí fotbalisty další tvrdá rána. Núňez se nechal zbytečně vyprovokovat od obránce Joachima Andersena a po následné neprofesionální reakci dostal červenou kartu.

Statistiky utkání Liverpool - Crystal Palace

Liverpool to však nepoložilo. V 61. minutě předvedl fantastickou individuální akci Díaz, kterou korunoval ještě lepší střelou do pravé šibenice, a srovnal tak skóre zápasu na 1:1. Hráči v červených dresech se i v oslabení snažili zvrátit duel na svou stranu, nakonec se jim to však i přes obrovskou šanci Fábia Carvalha nepovedlo.

Liverpool tak ani ve druhém zápase nedokázal zvítězit a opět si odnesl pouze bod.

Livesport hráč utkání: Luis Díaz (Liverpool)