Návrat krále. Messiho přivítali v PSG slavnostním špalírem a potleskem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Návrat krále. Messiho přivítali v PSG slavnostním špalírem a potleskem
Kapitán mistrů světa prošel špalírem tleskajících spoluhráčů a zaměstnanců klubu.
Kapitán mistrů světa prošel špalírem tleskajících spoluhráčů a zaměstnanců klubu.@PSG_inside
Lionel Messi (35) se ve středu po odpočinku po vyhraném mistrovství světa vrátil k Paris Saint-Germain. V tréninkovém centru prošel špalírem tleskajících spoluhráčů a zaměstnanců klubu a od sportovního ředitele Luise Campose dostal malou trofej. Video ze slavnostního přivítání zveřejnil klub na sociálních sítích s hashtagem #BravoLeo.

Messi přiletěl do Paříže v úterý a je posledním účastníkem mistrovství světa v Kataru, jenž se k PSG vrátil. Od trenéra Christophea Galtiera dostal mimořádné volno poté, co po finálovém vítězství nad Francií 18. prosince dovedl Argentinu jako kapitán k vysněnému titulu mistrů světa. Nejlepší hráč šampionátu absolvoval se spoluhráči velkolepé přivítání v Buenos Aires a poté odcestoval za rodinou do Rosaria.

Mistrovský Paris Saint-Germain zatím bez Messiho odehrál dva ligové zápasy. S námahou porazil 2:1 sestupem ohrožený Štrasburk a na Nový rok podlehl ve šlágru kola 1:3 druhému Lens. Hvězdný Argentinec by se teoreticky mohl rozehrát v pátek ve Francouzském poháru proti třetiligovému Chateauroux, příští ligový duel odehrají lídři tabulky ve středu 11. ledna v Angers.