Nehrajeme proti Mbappému, ale proti Francii, upozornil před čtvrtfinále Walker

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Nehrajeme proti Mbappému, ale proti Francii, upozornil před čtvrtfinále Walker
Kyle Walker na středeční tickové konferenci.
Kyle Walker na středeční tickové konferenci.Reuters
Anglický obránce Kyle Walker (32) upozornil, že Albion ve čtvrtfinále mistrovství světa nenastoupí jen proti útočníkovi Kylianu Mbappému (23), ale proti francouzské reprezentaci. Nejlepšího střelce katarského turnaje respektuje, nicméně v sobotním zápase ho chce zastavit.

Mbappé na šampionátu září a k pěti brankám přidal dvě asistence. I díky výkonům hvězdy PSG mohou Francouzi pomýšlet na obhajobu trofeje. "Zápas není Anglie versus Mbappé, je to Anglie versus Francie. I když respektujeme, že to je dobrý hráč a aktuálně má dobrou formu," pronesl Walker na tiskové konferenci.

Jeden z nejrychlejších krajních beků Premier League věří, že Mbappého dokáže ubránit. "Nemám v plánu před ním rozvinout červený koberec a nabídnout mu, aby si šel dát gól. Reprezentuji svou zemi ve čtvrtfinále mistrovství světa. Je to všechno, nebo nic. V případě prohry jedeme domů," prohlásil zadák Manchesteru City a sebevědomě dodal: "Nebude stát v cestě mému snu vyhrát pro Anglii zlato."

Souhrn 4. prosince v Kataru
Livesport CZ

Věří mu i spoluhráč James Maddison. "Mbappé je fantastický hráč, jeden z nejlepších na světě. Ale jsem si jistý, že se na něj dobře připravíme. Kyle zase patří k nejlepším krajním obránců světa. Myslím, že pokud někdo dokáže zastavit Mbappého, tak je to on," uvedl záložník Leicesteru pro rozhlasovou stanici talkSPORT.

Sobotní šlágr mezi Anglií a Francií začne na stadionu v Chúru ve 20:00 SEČ. Vítěz v semifinále narazí na lepšího z dvojice Maroko – Portugalsko.