Předčasný odchod Ronalda má rozřešení, Ten Hag hvězdu vynechá z nominace na Chelsea

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Předčasný odchod Ronalda má rozřešení, Ten Hag hvězdu vynechá z nominace na Chelsea
Aktualizováno
Nizozemský kouč byl z výkonu svých svěřenců nadšený. Ronaldův předčasný odchod se mu ale nelíbil.
Nizozemský kouč byl z výkonu svých svěřenců nadšený. Ronaldův předčasný odchod se mu ale nelíbil.Reuters
Trenér fotbalistů Manchesteru United Erik ten Hag (52) vynechá z nominace na sobotní zápas anglické ligy s Chelsea útočníka Cristiana Ronalda (37), který ještě před koncem středečního utkání s Tottenhamem jako nevyužitý náhradník odešel z lavičky. Jeho rozhodnutí dnes oznámilo vedení klubu s konstatováním, že trenéra plně podporuje.

Ten Hag chování frustrované portugalské hvězdy, která se vydala do tunelu okolo 88. minuty, odmítl detailněji rozebírat. "Viděl jsem ho, ale nemluvil jsem s ním (před jeho odchodem). Teď se tomu nechci věnovat, budeme to řešit později. Rád bych se soustředil na tým," řekl Ten Hag v televizním rozhovoru.

Ronaldo už v létě odešel dříve z přípravného utkání s Vallecanem, za což ho nizozemský trenér později zkritizoval. Portugalský kanonýr v této sezoně vstřelil pouze dvě branky ve 12 soutěžních zápasech, v poslední době většinou začíná na lavičce náhradníků.

Přehled zápasu Manchester United - Tottenham

"Rudí ďáblové" měli nad třetím Tottenhamem drtivou převahu a vyslali 28 střel, o góly se postarali ve druhém poločase záložníci Fred a Bruno Fernandes.

"Všech jedenáct hráčů podalo velkolepý výkon. Ne, musím se opravit, výborně si vedli i střídající hráči. Byl to opět týmový výkon. Viděl jsem jedenáct bránících hráčů a jedenáct útočících hráčů. Mám radost," uvedl Ten Hag.

Manchesterské mužstvo poskočilo na páté místo tabulky. Na čtvrtou Chelsea, s níž se utká v sobotu, ztrácí jediný bod.

Fotbalisté Manchesteru United poskočili na 5. místo.
Fotbalisté Manchesteru United poskočili na 5. místo.Livesport