Plzeň si pojistila Chorého. Útočník podepsal novou smlouvu do roku 2025

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Plzeň si pojistila Chorého. Útočník podepsal novou smlouvu do roku 2025

Nejen Pavel Horváth bude minimálně do roku 2025 slavit góly Tomáše Chorého (vpravo)
Nejen Pavel Horváth bude minimálně do roku 2025 slavit góly Tomáše Chorého (vpravo)Profimedia
Fotbalový útočník Tomáš Chorý (27) prodloužil s obhájcem titulu z Plzně smlouvu do roku 2025. Viktoria o tom informovala na klubovém webu. Chorého původní kontrakt platil do června příštího roku.

"Ve Viktorce jsem maximální spokojený, cítím se zde opravdu dobře, v kabině máme vynikající partu. Těším se na další velké zápasy a jsem si jistý, že společně s tímto týmem dosáhneme celou řadu velkých úspěchů," řekl Chorý pro klubový web.

Do Plzně přišel v lednu 2018 z rodné Olomouce a na jaře s Viktorií oslavil titul. Následně si s ní zahrál i Ligu mistrů. V sezoně 2020/21 odešel na hostování do belgického klubu Zulte-Waregem, odkud se ale k Západočechům vrátil a šesti ligovými góly jim pomohl k dalšímu titulu. Na letošním postupu do Ligy mistrů přes tři předkola se podílel dvěma brankami.

"Tomáš se vypracoval v jednoho z klíčových hráčů našeho týmu a jsem rád, že jsme se již nyní domluvili na prodloužení jeho kontraktu. Přeji mu i nadále pevné zdraví, spoustu skvělých zápasů a gólů v našem dresu," uvedl sportovní ředitel Viktorie Daniel Kolář.