Ósakaová na startu sezony: Budu muset změnit styl, ale chci odehrát co nejvíc turnajů

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Ósakaová na startu sezony: Budu muset změnit styl, ale chci odehrát co nejvíc turnajů

Ósakaová po návratu na kurty: Budu muset změnit styl, ale chci odehrát co nejvíc turnajů
Ósakaová po návratu na kurty: Budu muset změnit styl, ale chci odehrát co nejvíc turnajůProfimedia
Japonská tenistka Naomi Ósakaová (26), která se vrátila na kurty po více než roční mateřské přestávce, plánuje v letošní sezoně odehrát hodně turnajů. Šestadvacetiletá vítězka čtyř grandslamů a matka půlroční dcery Shai to řekla v rozhovoru před Australian Open, který dnes zveřejnila agentura Reuters.

"Rozhodně chci letos odehrát hodně turnajů. Možná se vrátím k programu, který jsem měla někdy v 18," uvedla Ósakaová, která při lednovém návratu v Brisbane vypadla v osmifinále s další bývalou světovou jedničkou Karolínou Plíškovou.

"Myslím, že musím odehrát opravdu hodně zápasů, abych měla dobrý aspoň konec sezony. Proto mám naplánováno spoustu turnajů," uvedla dvojnásobná vítězka Australian i US Open. "Samozřejmě moje tělo je teď úplně jiné než před Shai, takže budu muset dost změnit i styl hry," dodala.

V 1. kole Australian Open, kde triumfovala v letech 2019 a 2021, čeká Ósakaovou šestnáctá nasazená Francouzka Caroline Garciaová. "Jsem zvláštním způsobem ráda, že hraju proti nasazené hráčce. Doufám, že když postoupím, tak další zápas nebude tak složitý," uvedla Ósakaová.