Tennis Tracker: Van de Zandschulp si v Miami připsal první skalp hráče z TOP5

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Van de Zandschulp si v Miami připsal první skalp hráče z TOP5
Van de Zandschulp nečekaně porazil Caspera Ruuda.
Van de Zandschulp nečekaně porazil Caspera Ruuda.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 27. března?
Moment dne na okruhu ATP předvedli Tsitsipas s Garínem.
Livesport
Moment dne okruhu WTA v podání Pegulaové a Linetteové.
Livesport

23:52 – Francisco Cerúndolo na Masters 1000 v Miami nečekaně pokračuje na cestě za obhajobou loňského senzačního semifinále. Argentinec dnes v utkání třetího kola zaskočil světovou šestku Félixe Augera-Aliassima, kterého porazil 6:2, 7:5 a oplatil mu letošní porážky z Melbourne a Indian Wells.

Sestřih utkání Cerúndolo – Auger-Aliassime.
Livesport

22:38 – Markéta Vondroušová se na turnaji v Miami do čtvrtfinále nedostala. V osmifinále nenašla recept, stejně jako o kolo dříve krajanka Karolína Muchová, na Soranu Cirsteaovou a rumunské hráčce podlehla 6:7, 4:6.

Sestřih utkání Vondroušová – Cirsteaová.
Livesport

22:04 – Na čtvrtfinále se v Miami může těšit Američanka Jessica Pegulaová. V boji o něj přehrála Polku Magdu Linetteovou 6:1, 7:5.

Sestřih utkání Pegulaová – Linetteová.
Livesport

21:38 – Stefanos Tsitsipas si oddechl, že se konečně dostal do hry. "Čekal jsem vážně dlouho, až se dostanu na kurt. Skoro jsem si připadal, jako bych byl v Miami na dovolené," uvedl po zápase.

Pozápasový rozhovor se Stefanosem Tsitsipasem.
Livesport

20:40 – Francouz Quentin Halys v Miami při premiéře ve třetím kole turnaje Masters zdolal 7:6, 6:3 domácího Mackenzieho McDonalda, navázal na první skalp hráče elitní dvacítky a postoupil do osmifinále. V něm 26letý hráč vyzve Rusa Daniila Medveděva.

20:14 – Stefanos Tsitsipas vstoupil do turnaje Masters 1000 v Miami až ve třetím kole proti Cristianu Garínovi, pro nějž to naopak včetně kvalifikace bylo už páté utkání. Řecký tenista roli favorita proti Chilanovi potvrdil, i když zvítězil až po více než dvou hodinách boje 6:3, 4:6, 6:4.

Sestřih zápasu Tsitsipas – Garín.
Livesport

18:50 – Jiří Lehečka skončil při premiéře na turnaji Masters v Miami ve třetím kole. Jednadvacetiletá česká jednička prohrála duel o osmifinále se čtrnáctým nasazeným Karenem Chačanovem z Ruska 2:6, 4:6.

16:30Vít Kopřiva si na challengeru v Itálii vyšlápl 6:4, 6:4 na nasazenou dvojku a 95. hráče světa Marca Cecchinata a vylepšil svou bilanci se členy TOP 100 na 7-10. O druhé letošní čtvrtfinále si 25letý Čech zahraje s vítězem domácího derby Cobolli – Maestrelli.

14:20Daniilovi Medveděvovi stačilo k postupu do osmifinále na Masters v Miami odehrát jediný zápas. Po volném losu v úvodním kole si poradil s Robertem Carballésem a třetí kolo hrát po odstoupení Slováka Alexe Molčana nemusí. O vyrovnání svého maxima na turnaji bude bojovat s Quentinem Halysem, nebo Mackenziem McDonaldem.

07:15Marie Bouzková v Miami proti světové dvojce Aryně Sabalenkové nepřekvapila. Česká tenistka si nevypracovala ani jeden brejkbol a po 67 minutách hry prohrála hladce 1:6, 2:6. Sabalenková v osmifinále narazí letos už potřetí na Barboru Krejčíkovou. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Bouzková – Sabalenková.
Livesport

07:15 – "S dnešním výkonem jsem nadmíru spokojená, bylo to vážně dobré. Marie je skvělá hráčka a nechtěla jsem s ní hrát dlouhé výměny, takže jsem rozdávala tvrdé údery a naštěstí mi to vyšlo," prohlásila v pozápasovém rozhovoru Aryna Sabalenková.

Pozápasový rozhovor Sabalenkové.
Livesport

06:10Botic Van De Zandschulp si na turnaji v Miami vyšlápl na světovou čtyřku Caspera Ruuda a poprvé v kariéře se mu podařilo porazit hráče z první pětky světového žebříčku. Norského tenistu porazil v třísetové bitvě 3:6, 6:4, 6:4.

Sestřih zápasu Ruud – Van de Zandschlup.
Livesport

06:10 – "Neuvěřitelně těžký zápas. Ve druhém i třetím setu měl tolik šancí. Musel jsem dát eso, nebo hrát servis-volej. Bylo to opravdu nesmírně těžké," prohlásil v pozápasovém rozhovoru Van de Zandschlup.

Pozápasový rozhovor Van de Zandchlupa.
Livesport

03:00Barbora Krejčíková v Miami zdolala 7:6, 6:3 domácí Madison Keysovou, oplatila jí porážku z loňského Australian Open a z posledních 11 zápasů si připsala 10. vítězství. Více informací najdete v článku.

00:30 – Světová jednička a obhájce titulu Carlos Alcaraz na Masters v Miami porazil 6:0, 7:6 Srba Dušana Lajoviče, s nímž si poradil bez ztráty setu i ve čtvrtém vzájemném duelu, z toho už ve třetím v této sezoně. V osmifinále se Španěl střetne s domácím Paulem.

Sestřih zápasu Alcaraz – Lajovič
Livesport

00:30 – "Bylo to příjemné, na kurtu se cítím velmi rychlý. Dobře se pohybuji. Užívám si, že mohu hrát bez bolesti a užívám si každou vteřinu," prohlásil Carlos Alcaraz v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor Carlose Alcaraze.
Livesport