Tennis Tracker: Antuka? Radši bych pokračoval na tvrdém povrchu, přiznal Medveděv

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Antuka? Radši bych pokračoval na tvrdém povrchu, přiznal Medveděv

Daniil Medveděv při tréninku v Monte Carlu.
Daniil Medveděv při tréninku v Monte Carlu.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 11. dubna?
Moment dne ATP z utkání Humbert – Sonego
Livesport

19:14 – "Od druhého setu jsem začal hrát víc po lajně, agresivněji a hrát víc forhandů. Podařilo se mi hodně rychle vést 4:0, dokázal jsem takhle hrát dál a zápas nakonec vyhrál," řekl po postupu Rubljov.

Pozápasový rozhovor s Rubljovem.
Livesport

18:15 – Po víc než pěti týdnech se na ATP Tour vrátil vítězně Srb Novak Djokovič, jenž ve 2. kole v Monte Carlu zdolal ruského kvalifikanta Ivana Gachova 7:6, 6:2. Dlouhá pauza byla na světové jedničce znát především v prvním setu, v němž Djokovič přišel jednou o podání a získal ho až po výhře 7:5 v tiebreaku. Ve druhé sadě pak favorit od stavu 1:2 vyhrál pět gamů za sebou a proti 198. hráči žebříčku proměnil za hodinu a tři čtvrtě druhý mečbol.

Sestřih zápasu Djokovič – Gachov.
Livesport

15:54 Andrej Rubljov si v Monte Carlu poradil po obratu s Jaumem Munarem 4:6, 6:2, 6:2, třetím rokem po sobě v tomto dějišti postoupil do osmifinále a mezi nejlepší šestnáctkou nechybí na pátém turnaji v řadě. V souboji o čtvrtfinále může předloňský finalista narazit na krajana Karena Chačanova, který čeká na lepšího z duelu mezi Danielem Evansem a Iljou Ivaškou.

Sestřih utkání Rubljov – Munar
Livesport

14:59 Alejandro Davidovich nezopakuje senzační loňské finále na Masters v Monte Carlu. Třiadvacetiletý Španěl zakončil letošní ročník hned po prvním zápase, v němž prohrál jasně 2:6, 2:6 s Karenem Chačanovem. V žebříčku se tak propadne minimálně o 13 míst na konec čtvrté desítky žebříčku. Chačanov si o vyrovnání svého maxima v tomto dějišti zahraje s Danielem Evansem, nebo Iljou Ivaškou.

14:02 Po vydařené antukové premiéře si Zverev pochvaloval, že se mu podařilo přestát první těžké kolo. "Soupeř hrál takticky neuvěřitelně dobře, cítil jsem se hrozně," oddechl si německý hráč.

Pozápasový rozhovor s Alexanderem Zverevem.
Livesport

13:30Alexander Zverev je v Monte Carlu dalším postupujícím, ve třech setech zastavil Alexandra Bublika a vyhrál 3:6, 6:2 a 6:4.

Sestřih utkání Bublik – Zverev.
Livesport

12:56Jiří Lehečka v prvním kole na antuce v Monte Carlu porazil 6:1 a 7:5 Emila Ruusuvuoriho z Finska. Ve druhém setu český tenista prohrával už 2:5, přesto dokázal zvítězit.

12:53Andy Murray toho v posledních letech na antuce moc neodehrál a možná ještě změní pro letošní antukové jaro plány. Bývalý lídr žebříčku totiž schytal v prvním kole na Masters v Monte Carlu potupnou porážku od Alexe de Minaura. "Bylo to příšerné. Jeden z nejhorších zápasů mé kariéry. Nevím, co se stalo," zlobil se.

9:44 Frances Tiafoe (25), který o víkendu vyhrál čtyři zápasy během dvou dnů a v texaském Houstonu získal svůj první antukový titul, se podle očekávání odhlásil z turnaje Masters 1000 v Monte Carlu. Český tenista Jiří Lehečka se tak dnes utká s lucky loserem Emilem Ruusuvuorim z Finska.

6:34  Bývalá světová jednička a vítěz nedávného turnaje Masters v Miami Daniil Medveděv (27) uvedl na pravou míru svůj vztah k antuce, na níž se kdysi prohlásil za specialistu. Povrch, na němž jej nyní čeká turnaj Masters v Monte Carlu, ve skutečnosti nemá příliš v oblibě. "Radši bych pokračoval na hardu," prohlásil. Na něm letos zažil nejpovedenější čtvrtinu sezony ve své kariéře, když vyhrál 24 z 25 zápasů a připsal si čtyři tituly z pěti finálových účastí. V Monte Carlu naposledy startoval v roce 2019, kdy došel do semifinále.