Za kulisami Wimbledonu: Federer ukázal princezně z Walesu práci sběračů míčků

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Za kulisami Wimbledonu: Federer ukázal princezně z Walesu práci sběračů míčků

Roger Federer rozdává cenné rady.
Roger Federer rozdává cenné rady.Profimedia
Wimbledon, to nejsou jen zápasy hvězd na travnatých kurtech v arénách All England Clubu. Catherine, princezna z Walesu a osminásobný vítěz turnaje Roger Federer (41) společně představili práci sběračů míčků. Koneckonců fenomenální švýcarský tenista se nikdy netajil tím, že právě jako ball-boy coby malý kluk začínal.

Federer v mládí podával míčky tenisovým hvězdám ve své rodné Basileji. A když procházel zázemím wimbledonských kurtů společně s členkou britské královské rodiny, bylo na něm znát, že pociťuje jistou nostalgii. Ocenil také, jak tvrdý trénink a dril sběrači musí podstupovat. 

Kate Middleton má talent na sport a vřelý vztah k tenisu. Pochází z rodiny tenisových nadšenců a jako královská patronka All England Lawn Tennis Clubu si nikdy nenechala londýnský grandslam ujít. Nyní si vyzkoušela i roli ball-girl. Když ale chytila jeden z míčků do jedné ruky přímo z letu, namísto pochvaly slyšela od Federera úsměvnou výtku. "Už vím, balonek musí nejdřív skočit," přikyvovala poté.

Došlo samozřejmě i na samotnou hru a Roger Federer složil princezně z Walesu kompliment. Kate Middleton na oplátku požádala o tipy na zlepšení jejího servisu.

Roger Federer se setkal s Catherine, princeznou z Walesu.
Reuters