Tennis Tracker: Alcaraz ovládl Barcelonu, slaví i Rune, Lajovič a Šwiateková

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Alcaraz ovládl Barcelonu, slaví i Rune, Lajovič a Šwiateková

Holger Rune poprvé obhájil titul na okruhu ATP.
Holger Rune poprvé obhájil titul na okruhu ATP.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 23. dubna?
Moment dne ATP předvedli Rune a Van de Zandschulp
Livesport CZ

17:32 – Devatenáctiletý Španěl Carlos Alcaraz v duelu dvou největších favoritů ve finále v Barceloně porazil 6:3 a 6:4 Stefanose Tsitsipase z Řecka. Druhý hráč žebříčku získal třetí titul v sezoně, ve které si vylepšil bilanci na 23 vítězství a dvě porážky.

Sestřih zápasu Alcaraz – Tsitsipas
Livesport CZ

17:04 – "Cítil jsem se velmi vyčerpaný, ale bojoval jsem až do konce a snažil se ze všech sil, abych se vrátil do zápasu," řekl po finále v Mnichově vítěz Rune.

Pozápasový ohlas Holgera Runeho.
Livesport CZ

16:54 – Dušan Lajovič na antukovém turnaji ATP 250 v Banja Luce zdolal 6:3, 4:6, 6:4 osm zápasů neporaženou světovou šestku Andreje Rubljova, s nímž si poradil i potřetí, a své třetí finále a první po čtyřech letech přetavil v druhý triumf. Cestou za ním si vyšlápl i na světovou jedničku Novaka Djokoviče.

Sestřih zápasu Lajovič – Rubljov
Livesport CZ

16:33 – Holger Rune na antuce v Mnichově poprvé na okruhu ATP startoval jako obhájce titulu a triumf z předchozí sezony dokázal zopakovat. Nizozemce Botice Van de Zandschulpa zdolal 6:4, 1:6, 7:6, přestože soupeř ve třetím setu celkem třikrát podával na svůj premiérový triumf a disponoval dohromady čtyřmi mečboly.

Sestřih zápasu Rune – Van de Zandschulp
Livesport CZ

15:44 – "Je těžké dát dohromady myšlenky. Ale dobře. Gratuluji Aryně ke všemu, mám pocit, že ti všechna ta práce díky grandslamu vyplatila," řekla po finálovém duelu Šwiateková.

Pozápasový ohlas Igy Šwiatekové.
Livesport CZ

15:14 – Světová jednička Iga Šwiateková po roce opět vyhrála antukový turnaj ve Stuttgartu. Polská tenistka ve finále stejně jako loni porazila Arynu Sabalenkovou z Běloruska, tentokrát si s druhou hráčkou žebříčku poradila 6:3 a 6:4.

Sestřih zápasu Šwiateková –⁠ Sabalenková
Livesport CZ

12:36 – 18letá Češka Julie Štruplová na antukovém turnaji ITF W15 v turecké Antalye porazila 6:7, 6:1, 6:2 Turkyni Yorukovou a získala svůj druhý titul.

6:30 – V neděli se rozhodne hned o několika šampionech. Finálové zápasy jsou na programu v Barceloně, Banja Luce, Mnichově i Stuttgartu. Trofej nad hlavou mohou v nejbližších hodinách zvednout Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Andrej Rubljov, Dušan Lajovič, Holger Rune či jedna z dvojice Aryna Sabalenková, Iga Šwiateková.