Tennis Tracker: Americký souboj na turnaji v Acapulcu zvládl lépe Fritz

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Americký souboj na turnaji v Acapulcu zvládl lépe Fritz

Taylor Fritz si v Acapulcu zahraje semifinále.
Taylor Fritz si v Acapulcu zahraje semifinále.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 3. března?
Moment dne WTA z utkání Volynetsová – Stearnsová
Livesport
Moment dne ATP z utkání Djokovič – Medveděv
Livesport CZ

22:04 Také druhé argentinsko-srbské čtvrtfinále na antuce v Santiagu vyhrál jihoamerický tenista. Loňský finalista Sebastián Báez porazil 7:6, 6:4 Lasla Djereho a postoupil do semifinále, v němž na něj čeká krajan Etcheverry.

21:58 Souboj dvou amerických debutantek ve čtvrtfinále turnaje WTA v texaském Austinu vyhrála Katie Volynetsová, jež porazila 7:5, 6:2 Peyton Stearnsovou. O finále si 21letá Američanka zahraje se Stephensovou, nebo Gračovovou.

20:29 – Osmá nasazená Marta Kosťuková je v americkém Austinu v semifinále. Německou hráčku Anna-Lenu Friedsamovou porazila ve dvou setech 7:6, 6:2.

Sestřih utkání Kosťuková – Friedsamová
Livesport CZ

20:10Tomas Etcheverry na antuce v chilském Santiagu smetl den po nejcennějším skalpu (32. hráče světa Francisca Cerúndola) 6:1, 6:2 Dušana Lajoviče a poprvé postoupil do semifinále turnaje ATP. V něm 23letý Argentinec narazí na krajana Báeze.

18:19 – Světová jednička Novak Djokovič utrpěl v šestnáctém utkání v sezoně první porážku. V semifinále v Dubaji prohrál s Daniilem Medveděvem 4:6, 4:6.

Sestřih utkání Djokovič – Medveděv
Livesport

16:20 – Andrej Rubljov ve 2. kole v Dubaji odvracel sérii pěti mečbolů, ale další ztrátu setu zatím nepřipustil. Loňský šampion v semifinále zdolal 6:3, 7:6(9) Alexandera Zvereva, se kterým v předchozích pěti soubojích neuhrál set. O první úspěšnou obhajobu a celkově 13. titul na nejvyšším okruhu si zahraje se světovou jedničkou Novakem Djokovičem, nebo krajanem Daniilem Medveděvem.

Sestřih zápasu Rubljov – Zverev
Livesport

16:20 – "Měl jsem pár mečbolů, ale on hrál dobře. Když to pak v tiebreaku bylo 9:9, zahrál jsem opravdu dobrý return. Pak jsem ještě vyhrál bláznivou výměnu, ve které jsem měl štěstí," uvedl v pozápasovém rozhovoru Rubljov.

Pozápasový rozhovor Rubljova.
Livesport

13:05Barbora Palicová skončila na turnaji W60 ve slovenské Trnavě ve čtvrtfinále a na své jubilejní 10. kariérní semifinále a první v letošní sezoně dál čeká. Osmnáctiletá Češka nestačila 3:6, 3:6 na bývalou členku TOP 100 Greet Minnenovou.

10:15Dominik Palán v indickém Púne pokračuje v životním turnaji. 22letý český kvalifikant dnes ve svém prvním čtvrtfinále na challengeru zdolal 7:6, 1:6, 6:3 druhého nasazeného Chun-Hsin Tsenga z Tchaj-wanu, připsal si první skalp hráče TOP 150 a sám si ve světovém žebříčku zajistil premiérový posun mezi 350 nejlepších tenistů světa. Více informací najdete v článku.

08:00Matteo Berrettini teprve potřetí v kariéře a z toho podruhé během dvou let na turnaji ATP 500 v Acapulcu skrečoval rozehraný zápas. Zatímco loni nedohrál úvodní kolo kvůli obnovenému zranění břišního svalu, letos ve čtvrtfinále vzdal bez zjevného důvodu – kromě mizerného výkonu – po 29 minutách hry za stavu 0:6 a 0:1 Dánu Holgeru Runemu.

07:45 – Světová pětka Caroline Garciaová ve 2. kole podniku WTA 250 v mexickém Monterrey přehrála hladce 6:3, 6:2 Španělku Nuriu Parrízasovou. O semifinále, v němž nechyběla při žádném ze tří předchozích startů, si francouzská favoritka zahraje s Egypťankou Šarífovou.

Sestřih zápasu Garciaová – Parrizasová
Livesport

07:45 – "S dnešní hrou a vítězstvím jsem velmi spokojená, jsem zde opět ve čtvrtfinále. Dnes to byl z mé strany solidní zápas, šla jsem si celou dobu za svým, snažila jsem se být agresivní a opravdu jsem si to užila," řekla v pozápasovém rozhovoru Garciaová.

Pozápasový rozhovor Garciaové. České titulky najdete v nastavení.
Livesport

06:15 – Světová pětka Taylor Fritz na podniku ATP 500 v Acapulcu porazil 6:3, 6:4 Francese Tiafoea a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil už na 6-1. V semifinále se americký finalista z roku 2020 utká s dalším krajanem Tommym Paulem.

Sestřih zápasu Fritz – Tiafoe
Livesport

06:15 – "Jsem spokojený s tím, jak jsem hrál při důležitých bodech, zároveň je velmi snadné být frustrovaný, když netrefujete každé první podání. Nezískával jsem tolik přímých bodů, na které jsem zvyklý," prohlásil v pozápasovém rozhovoru Fritz.

Pozápasový rozhovor Taylora Fritze
Livesport

06:05Majar Šarífová v mexickém Monterrey zdolala 3:6, 7:6, 6:4 Číňanku Xinyu Wang, přestože soupeřka ve druhém setu podávala na vítězství a v tie-breaku měla dva mečboly, a poprvé v sezoně vyhrála dva zápasy po sobě. Ve čtvrtfinále se sedmá nasazená Egypťanka utká s favorizovanou Francouzkou Garciaovou.