Tennis Tracker: Curenková odstoupila z Indian Wells kvůli panické atace

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Curenková odstoupila z Indian Wells kvůli panické atace

Lesja Curenková skončila kvůli záchvatu úzkosti.
Lesja Curenková skončila kvůli záchvatu úzkosti.www.instagram.com/lesiatsurenko
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 13. března?
Moment dne ze zápasu Hurkacz – Paul
Livesport
Moment dne WTA z utkání Fernandezová – Garciaová
Livesport

23:17Karolína Muchová (26) při své premiéře na prestižním turnaji v Indian Wells porazila i třetí soupeřku. S italskou antukářkou Martinou Trevisanovou (29) si i přes svalové problémy poradila po třísetovém boji 6:4, 3:6, 6:4 a postoupila do osmifinále.

22:15 – "Začátek třetího setu byl opravdu důležitý. Ona vyvíjela velký tlak a já jsem byla trochu na hraně. Druhý set jsem vyhrála až v tiebreaku. Snažila jsem se hrát dobře a bojovat," řekla vítězka Garciaová.

Rozhovor s Caroline Garciaovou (české titulky v nastavení).
Livesport

21:58 – Světová pětka Caroline Garciaová v Indian Wells zdolala i svou druhou soupeřku ve třech setech. Ve 3. kole si poradila 6:4, 6:7, 6:1 s Kanaďankou Leylah Fernandezovou, s níž vyhrála i druhý letošní souboj.

Setsřih utkání Fernandezová – Garciaová
Livesport

21:35 – Postup do dalšího kola slaví v Indian Wells světová desítka Felix Auger-Aliassime. Argentinského soupeře Francisca Cerundola porazil 7:5, 6:4. A to i přesto, že si ve třetím gamu raketou rozseknul bradu a přímo na kurtu si ji musel nechat pár stehy zašít.

Sestřih utkání Cerundolo – Auger-Aliassime
Livesport

20:47Lesja Curenková skončila v Indian Wells předčasně kvůli záchvatu úzkosti. Třiatřicetiletá hráčka, která do hlavní soutěže prošla z kvalifikace, odstoupila před zápasem 3. kola s druhou nasazenou Běloruskou Arynou Sabalenkovou oficiálně z osobních důvodů. Dnes ale oznámila, že ji po rozhovoru s šéfem WTA Stevem Simonem postihla panická ataka.

13:15 – V průběhu druhého týdne Masters 1000 v Indian Wells se v USA koná tradičně velmi dobře obsazený challenger. Letos ve Phoenixu jsou nejvýše nasazenými Ital Matteo Berrettini, Argentinec Diego Schwartzman, Francouz Richard Gasquet a Kazach Alexander Bublik, který začne proti domácímu obhájci titulu Denisi Kudlovi. Jediný český zástupce Jiří Lehečka je nasazenou pětkou a odstartuje proti Australanu Thanasimu Kokkinakisovi. Více informací najdete v článku.

08:10 – Postup do osmifinálových bojů v Indian Wells si vybojoval také Andrej Rubljov, který si ve dvou setech poradil s Francouzem Humbertem. Šestý nasazený hráč turnaje zvítězil 7:5, 6:3.

Sestřih zápasu Rubljov – Humbert
Livesport

08:00 – Americký tenista Frances Tiafoe potvrdil proti Australanovi Jasonovi Kublerovi roli favorita a díky přesvědčivé výhře 6:3, 6:2 si zahraje osmifinále turnaje v Indian Wells. Tam světovou šestnáctku čeká až 187. hráč světa Alejandro Tabilo.

Sestřih zápasu Tiafoe – Kubler
Livesport

06:55 – V osmifinále turnaje WTA 1000 v Indian Wells jsou už tři české tenistky. Na Plíškovou a Kvitovou navázala také Barbora Krejčíková, jež porazila 6:2, 6:7, 6:2 Číňanku Xinyu Wang a připsala si 8. výhru v řadě. O první čtvrtfinále v kalifornské Tennis Garden se utká se světovou dvojkou Sabalenkovou, které před dvěma týdny v Dubaji připravila jedinou letošní porážku.

Sestřih zápasu Krejčíková – Wangová.
Livesport CZ

06:55 – "Podmínky byly těžké, ale chci říct, že jsem známá tím, že mám mnoho plánů. Takže když jsem přišla o ten druhý set, tak jsem se šla převléct, aby mi nebyla zima. Prostě jsem si říkala, že musím změnit hru," prohlásila v pozápasovém rozhovoru Krejčíková.

Pozápasový rozhovor Krejčíkové.
Livesport

06:50Petra Kvitová potřetí v kariéře a poprvé po deseti letech vyhrála zápas, v němž dostala kanára. V Indian Wells proti Lotyšce Jeleně Ostapenkové odpověděla stejnou "mincí" a byť ve třetím setu ztratila vedení 4:0, zvítězila 0:6, 6:0, 6:4 a postoupila do osmifinále. O vyrovnání svého maxima z let 2013 a 2016 se 33letá Češka utká s domácí světovou trojkou Pegulaovou.

Sestřih zápasu Kvitová – Ostapenková.
Livesport

06:50 – "Jelena hraje vždycky skvěle. Víte, člověk opravdu nikdy neví, co přijde. Je velmi agresivní hráčka, která si jde pro rány, ať se děje cokoliv," řekla Kvitová po vítězném zápase.

Pozápasový rozhovor Kvitové.
Livesport

06:45 – Linda Nosková skončila na podniku WTA 1000 v Indian Wells ve třetím kole. Česká naděje v souboji osmnáctiletých tenistek podlehla 4:6, 3:6 světové šestce Cori Gauffové, které nedokázala ani jednou sebrat podání.

Sestřih zápasu Gauffová – Nosková
Livesport

06:30 – Německý tenista Alexander Zverev v Indian Wells zdolal po více než dvou a půl hodinách hry 7:5, 1:6, 7:5 Fina Emila Ruusuvuoriho, i když ve třetím setu ztratil vedení 3:0 a za stavu 4:4 odvracel tři brejkboly, a oplatil mu porážku z Miami 2021.

Sestřih zápasu Zverev – Ruusuvuori
Livesport

06:30 – "Dělal jsem, co jsem mohl. Cítil jsem, že hraje lépe než já, počínaje druhým setem a také v průběhu třetího setu. Zdálo se mi, že mě po většinu času přehrával, takže jsem hledal cestu a jsem rád, že se mi to dnes povedlo," uvedl Zverev v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor Zvereva.
Livesport

06:20 – Polská tenistka Iga Šwiateková dnes zahajuje svůj 50. týden v řadě na pozici světové jedničky. Tím se stala teprve čtvrtou ženou v historii, která při svém prvním posunu na pozici číslo jedna vydržela na trůnu alespoň 50 týdnů. Dokázaly to ještě Steffi Grafová, Martina Hingisová a Serena Williamsová.

06:15 – Američanka Jessica Pegulaová se v utkání proti Rusce Potapovové na postup pořádně nadřela. Světová trojka postoupila do dalšího kola po třísetové bitvě, kterou ovládla v poměru 3:6, 6:4 a 7:5.

Sestřih zápasu Potapovová – Pegulaová
Livesport

06:15 – "Myslím, že jsem ve druhém setu začala hrát víc chytře a zatahovala jsem údery dál do kurtu. Všechno se o trochu zlepšilo a ona hrála taky skvěle. Dost mě to frustrovalo, ale je prostě dobrá hráčka," prohlásila v pozápasovém rozhovoru Pegulaová.

Pozápasový rozhovor Pegulaové,
Livesport