Tennis Tracker: Fruhvirtová se v Charlestonu nekvalifikovala, Nicod získal svůj největší titul

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Fruhvirtová se v Charlestonu nekvalifikovala, Nicod získal svůj největší titul

Fruhvirtová nedotáhla dobře rozehrané finále kvalifikace na WTA 500 v Charlestonu.
Fruhvirtová nedotáhla dobře rozehrané finále kvalifikace na WTA 500 v Charlestonu.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 31. března?

Hlavní události

21:29Linda Fruhvirtová si hlavní soutěž na antukové pětistovce v Charlestonu nezahraje. Česká teenagerka nedotáhla ve finále kvalifikace náskok setu a brejku a domácí Claire Liuové nakonec po téměř tříhodinové bitvě podlehla 6:3, 4:6, 3:6.

12:33 Jakub Nicod si na pětadvacítce ve slovenské Trnavě zahrál své první finále na akcích větších než M15, smetl v něm 6:3, 6:1 zkušenou nasazenou dvojku Sebastiana Fanselowa z Německa a svou finálovou bilanci upravil na 6:2. Devatenáctiletý Čech letos triumfoval již počtvrté.

Další zprávy

22:31Jannik Sinner se už potřetí probojoval do finále podniku Masters v Miami, ale poprvé ho zvládl až v letošním roce. Rozjetý šampion lednového Australian Open deklasoval v souboji o titul 6:3, 6:1 Grigora Dimitrova, který na turnaji vyřadil jeho kolegy z TOP 5 pořadí Carlose Alcaraze a Alexandera Zvereva. Ital získal svou druhou trofej z prestižních tisícovek a v žebříčku se poprvé posune na post světové dvojky. Více informací najdete v článku.

Sestřih utkání Sinner – Dimitrov.
Livesport

20:39Sofia Keninová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou jsou šampionkami čtyřhry na letošní tisícovce v Miami, ačkoli se do soutěže dostaly až jako náhradnice. Američanky ve finále zdolaly 4:6, 7:6, 11:9 turnajové dvojky Gabrielu Dabrowskou a Erin Routliffeovou a získaly třetí společný titul. Matteková-Sandsová slaví v Miami podruhé, v roce 2016 triumfovala s Lucií Šafářovou.

07:30Marie Bouzková si znovu vyzkouší roli nasazené jedničky, tentokrát na dvěstěpadesátce v Bogotě. Svou premiéru na podniku WTA v kolumbijské metropoli odstartuje proti Rebecce Marinové. Turnajovou dvojkou je šampionka posledních dvou ročníků Tatjana Mariaová.

07:00Jessica Pegulaová, trápící se loňská šampionka Ons Jabeurová, Maria Sakkariová a Darja Kasatkinová tvoří kvarteto nejvýše nasazených hráček na pětistovce v americkém Charlestonu. Nasazených je celkem 16 tenistek a všechny mají v prvním kole volno. Hlavní soutěž je v tuto chvíli bez Češek, finále kvalifikace odehraje Linda Fruhvirtová.