Tennis Tracker: Fruhvirtová vydřela postup v Charlestonu, Kopřiva se z kvalifikace odhlásil

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Fruhvirtová vydřela postup v Charlestonu, Kopřiva se z kvalifikace odhlásil

Linda Fruhvirtová se ohromně trápila s domácí deblovou specialistkou.
Linda Fruhvirtová se ohromně trápila s domácí deblovou specialistkou.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 30. března?

Hlavní události

22:08Linda Fruhvirtová nehraje zatím v dobré formě ani na pětistovce v Charlestonu, v úvodním kole kvalifikace se trápila dvě hodiny a 20 minut s Nicole Melicharovou-Martinezovou. Deblovou specialistku bez singlového žebříčku nakonec udolala 7:5, 4:6, 6:0 a o místo v hlavní soutěži si zahraje s další domácí zástupkyní, a to vítězkou derby mezi Claire Liuovou a Sophie Changovou. 

13:12Vít Kopřiva měl být nasazenou jedničkou v kvalifikaci na antukovém podniku ATP 250 v portugalském Estorilu, český tenista se však z bojů o hlavní soutěž odhlásil.

Sestřih zápasu

Sestřih zápasu Dimitrov – Zverev.
Livesport

02:50Grigor Dimitrov přerušil v semifinále v Miami sérii sedmi porážek s Alexanderem Zverevem, vzájemnou bilanci upravil na 2:7 a navázal na skalp Carlose Alcaraze. Bývalý třetí hráč světa se teprve potřetí v kariéře probojoval do finále podniků Masters a o svou druhou trofej z tisícovek se utká s Jannikem Sinnerem (H2H 1:2).

Další zprávy

22:12Danielle Collinsová hraje svou poslední sezonu v kariéře a pořádně si ji okořenila svým největším a celkově třetím triumfem. Američanka ve finále prestižní domácí tisícovky v Miami přehrála 7:5, 6:3 grandslamovou šampionku a světovou čtyřku Jelenu Rybakinovou, která v souboji o titul na Miami Open neuspěla druhým rokem po sobě. Více informací najdete v článku.

19:31Rohan Bopanna s Matthewem Ebdenem získali na Masters v Miami svůj čtvrtý společný titul. Šampioni lednového Australian Open zdolali ve finálovém souboji dvou nejvýše nasazených párů 6:7, 6:3, 10:6 Ivana Dodiga a Austina Krajiceka.

18:37Jakub Menšík nebude startovat v kvalifikaci blížícího se Masters v Monte Carlu. Český teenager se odhlásil a není jasné, zda kvůli nestoprocentní fyzické kondici. Existuje totiž možnost, že dostal jednu z divokých karet do hlavní soutěže. 

17:09 – Velmi slabé obsazení bude mít antuková akce ATP 250 v Maroku. Do Marrákeše nedorazil nikdo z TOP 30 světového pořadí, nasazenou jedničkou je 35. hráč světa Laslo Djere a titul se pokusí obhájit Roberto Carballés.

16:50 – Nejvýše nasazenými antukového podniku ATP 250 v Estorilu jsou obhájce titulu Casper Ruud a další člen TOP 10 žebříčku Hubert Hurkacz. V portugalské metropoli se představí také Dominic Thiem, Gaël Monfils či Joao Sousa, který odehraje poslední turnaj kariéry. 

14:37Dominika Šalková přišla v semifinále podniku W50 ve Slovinsku o sérii osmi vítězství. Devatenáctiletá Češka, která slavila před týdnem v Mariboru svůj nejcennější triumf, prohrála v souboji o finále 0:6, 3:6 se Slovenkou Viktórií Hrunčákovou

12:53Jakub Nicod získal na profesionální tour už pět titulů, letos tři, ovšem všechny na podnicích série M15. Devatenáctiletý Čech na pětadvacítce v Trnavě porazil v semifinále 6:2, 4:6, 6:1 nasazenou jedničku Henriho Squireho a zahraje si své největší finále. V něm narazí na dalšího německého soupeře, a to vítěze derby mezi Maxem Hansem Rehbergem a Sebastianem Fanselowem.

11:43 – Pár minut po Aleně Kovačkové neuspěl v semifinále na patnáctce v Šarm aš-Šajchu Marek Gengel, který v egyptském městě letos už třikrát triumfoval. V tomto týdnu ale skončil v semifinále po porážce 7:5, 1:6, 4:6 s Ukrajincem Vadymem Ursuem.

11:30Alena Kovačková vylepšila v tomto týdnu na podniku W15 v egyptském Šarm aš-Šajchu své maximum na dospělých turnajích. Patnáctiletá Češka, která absolvovala svůj třetí start na profesionální tour, podlehla v semifinále 7:5, 2:6, 2:6 juniorské vítězce letošního Australian Open Renatě Jamrichové ze Slovenska.

02:20Frances Tiafoe se pokusí obhájit triumf na domácím antukovém podniku ATP 250 v Houstonu. Kvarteto nejvýše nasazených tvoří kromě Američana další zástupci TOP 30 Ben Shelton, Francisco Cerúndolo a Tomás Martín Etcheverry. Všichni mají v prvním kole volno.

00:30 – Jannik Sinner v semifinále turnaje Masters 1000 v Miami zdeptal po fantastickém představení obhájce titulu Daniila Medveděva. Rozjetý italský mladík zvítězil v repríze loňského finále jednoznačně 6:1, 6:2 a po páté výhře v řadě během 12 měsíců snížil vzájemnou bilanci na 5:6. Do finále na Floridě postoupil již potřetí, o první trofej z tisícovky na pobřeží Atlantského oceánu se utká s Němcem Alexanderem Zverevem, nebo Bulharem Grigorem Dimitrovem.

Sestřih zápasu Sinner – Medveděv.
Livesport