Tennis Tracker: Krejčíková otevře v Indian Wells s Jastremskou, Plíšková s Kalinskou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Krejčíková otevře v Indian Wells s Jastremskou, Plíšková s Kalinskou
Krejčíková měla v prvním kole volný los.
Krejčíková měla v prvním kole volný los.Reuters
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 9. března?
Moment dne z utkání Tabilo – Marterer.
Livesport
Skvělá výměna v podání Petersonové a Kosťukové.
Livesport

23:55 – Nejvýše nasazený Carlos Alcaraz zahájí úvodní letošní turnaj série Masters 1000 prvním vzájemným soubojem s Thanasim Kokkinakisem. Australský kvalifikant v Indian Wells odstartoval výhrou 6:4, 6:1 nad domácím Brandonem Holtem.

22:30Kateřina Siniaková vstoupila skvěle do turnaje v Indian Wells, když dokázala vyřadit německou tenistku Jule Niemeierovou 7:5, 6:4. V dalším kole na českou hráčku čeká třináctá hráčka světa Beatriz Haddadová Maiaová.

Sestřih zápasu Siniaková – Niemeierová.
Livesport

22:05Dalma Galfiová v Indian Wells překvapivě vyřadila 31. hráčku světového žebříčku Danielle Collinsovou 6:4, 6:4. V dalším kole narazí na pátou hráčku světa, Caroline Garciaovou.

Sestřih zápasu Galfiová – Collinsová.
Livesport

22:00 – Švýcarský veterán Stan Wawrinka si v prvním kole v Indian Wells poradil s australským kvalifikantem Aleksandarem Vukicem ve třech setech 6:4, 1:6, 6:1. V druhém kole se utká se Srbem Kecmanovičem.

Sestřih zápasu Wawrinka – Vukic.
Livesport

21:20 – Americký tenista Mackenzie McDonald si v naprostém klidu zajistil postup do dalšího kola v Indian Wells. Proti Filipu Krajinovičovi ztratil pouze tři gamy a vyhrál jednoznačně 6:3, 6:0.

Sestřih zápasu McDonald – Krajinovič.
Livesport

12:58Vít Kopřiva musel na challengeru v turecké Antalyi otáčet utkání prvního kola, ovšem v tom dalším za hodinu a čtvrt deklasoval 6:2, 6:0 Kanaďana Stevena Dieze a prolétl do svého prvního letošního čtvrtfinále. V něm nasazený Čech vyzve lepšího z duelu Geerts – Caruso.

8:20 – Patnáctiletá Brenda Fruhvirtová na svém prvním turnaji od Australian Open znovu nezaváhala. Ve 2. kole na podniku ITF W40 v indickém Bengalúru ale nečekaně potřebovala tři sety proti Thajce Peangthan Pliphuechové, kterou porazila 6:4, 3:6 a 6:2.

7:35Karolína Plíšková se ve svém úvodním vystoupení v Indian Wells utká v odvetě za vyřazení z loňského Miami s Annou Kalinskou. Ta v prvním kole deklasovala 6:1, 6:1 domácí Alyciu Parksovou.

7:30 Marta Kosťuková tři dny po premiérovém triumfu v Austinu prohrála úvodní zápas na podniku WTA 1000 v Indian Wells. Ukrajinská tenistka podlehla po třech hodinách boje 5:7, 7:5 a 5:7 Švédce Rebecce Petersonové.

7:00 – Gaël Monfils první zápas od loňského French Open, po kterém laboroval se zraněním paty a zároveň si s manželkou Elinou Svitolinovou užíval narození dcery, prohrál. V Indian Wells 36letý Francouz podlehl hladce 3:6 a 1:6 Australanu Jordanu Thompsonovi.

6:45 Diego Schwartzman v Indian Wells smetl 6:1, 6:2 krajana a antukového specialistu Federica Coriu a přerušil sérii pěti porážek. Z posledních 15 zápasů od postupu do 3. kola loňského US Open vyhrál teprve podruhé. Ve druhém kole zkušený Argentinec vyzve letos se rovněž trápícího Nora Ruuda

6:40 – Americká tenistka Elizabeth Mandlikova získala v Indian Wells první výhru na turnaji Masters 1000. Dcera bývalé reprezentantky Československa Hany Mandlíkové si v 1. kole poradila s krajankou Alison Riskeovou-Armitrajovou 6:3, 5:7 a 7:6 a v dalším kole ji čeká Petra Kvitová.

6:35 – Barbora Krejčíková necelé dva týdny po triumfu v Dubaji vstoupí do dalšího turnaje WTA 1000 v Indian Wells soubojem s Dajanou Jastremskou. 22letá Ukrajinka si v prvním kole poradila 6:3, 6:4 s Maďarkou Anou Bondárovou.

6:30 Jiří Lehečka v Indian Wells porazil po odvrácení dvou setbolů v první sadě 7:6, 7:5 Francouze Arthura Rinderknecha a na druhý pokus si připsal premiérovou výhru na turnajích Masters 1000. Ve druhém kole se utká s Andrejem Rubljovem, kterého před pár týdny zdolal v Dauhá.

Sestřih utkání Lehečka – Rinderknech
Livesport

6:00 Linda Fruhvirtová na čtvrtém turnaji po sobě zvládla své úvodní vystoupení. Při premiéře na turnaji WTA 1000 v Indian Wells sice dostala od své sousedky ve světovém žebříčku Majar Šarífové kanára, ale vývoj dokázala otočit a nad Egypťankou zvítězila 0:6, 6:2, 6:3. Ve druhém kole se 17letá Češka utká s nasazenou Ukrajinkou Kalininovou.

Sestřih utkání Šarífová – Fruhvirtová
Livesport