Tennis Tracker: Kvitová si po další výhře zahraje v Miami o titul, ve finále je i Medveděv

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Kvitová si po další výhře zahraje v Miami o titul, ve finále je i Medveděv
Petra Kvitová si v Miami zahraje o titul.
Petra Kvitová si v Miami zahraje o titul.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 31. března?
Moment dne ATP z utkání Medveděv – Chačanov
Livesport

23:59 – "Je to neuvěřitelné. Nedokázala jsem si představit, že bych sem přijela a dostala se do finále. Takže i pro mě je to trochu překvapení," řekla po postupu do finále Kvitová.

Pozápasový rozhovor s Petrou Kvitovou.
Livesport

23:37Petra Kvitová porazila v semifinále turnaje v Miami Soranu Cirsteaovou z Rumunska 7:5, 6:4 a poprvé v kariéře na Floridě prošla do finále.

Sestřih utkání Kvitová – Cirsteaová
Livesport

22:38 – "Ve třetím setu měl Karen brejk hned v prvním gemu. Podařilo se mi na to zareagovat. Pak měl jeden špatný gem, ale podařilo se mi to zvládnout a jsem opravdu šťastný, že jsem to vyhrál," řekl po postupu do finále Medveděv.

Pozápasový rozhovor s Daniilem Medveděvem.
Livesport

21:43Daniil Medveděv v Miami porazil 7:6, 3:6, 6:3 krajana Karena Chačanova a na páté akci po sobě postoupil do finále. O 19. titul a pátý z podniků Masters si zahraje znovu po dvou týdnech.

Sestřih utkání Medveděv – Chačanov
Livesport

16:30Vít Kopřiva přehrál na challengeru v italském Sanremu i třetího domácího zástupce bez ztráty setu. Pětadvacetiletý Čech dnes porazil 6:4, 6:3 Gianlucu Magera a podruhé v sezoně postoupil do semifinále. O druhé kariérní finále na této úrovni (loňský triumf v Prostějově) se utká s Lucou Van Asschem.

14:05 – "Jsem nadšená z toho, jak jsem to dneska zvládla. Možná jsem přišla i o hlasivky, jak jsem si párkrát zakřičela, ale naštěstí jsem to zvládla. Dokázala jsem si počkat na šanci, která nakonec přišla, nicméně to byl boj do posledního míče," prohlásila Petra Kvitová po úspěšně zvládnutém čtvrtfinále.

Pozápasový ohlas Petry Kvitové.
Livesport

13:45 – Londýn 31. března (ČTK) - Ruští a běloruští tenisté budou moci jako neutrální a za splnění daných podmínek startovat letos ve Wimbledonu, oznámili dnes zástupci pořádajícího All England Clubu (AELTC). Loni kvůli invazi na Ukrajinu hráči z obou zemí na travnatý grandslam nesměli. Slavný turnaj začne 3. července. Více informací najdete v článku.

09:50 – Běloruská tenistka a světová dvojka Aryna Sabalenková se kvůli zdravotním potížím odhlásila z turnaje v Charlestonu, který je na programu příští týden. Vítězka letošního Australian Open o tom informovala na Twitteru, povahu zranění nespecifikovala.

07:00Carlos Alcaraz ani v desátém letošním zápasu na tvrdém povrchu neztratil set. Naposledy na Masters 1000 v Miami porazil v prvním vzájemném duelu 6:4, 6:2 domácí světovou desítku Taylora Fritze a pokračuje na cestě za první úspěšnou obhajobou titulu, která by z něj udělala nejmladšího vítěze Sunshine Doublu a zajistila mu setrvání v čele žebříčku ATP. V semifinále se 19letý Španěl utká znovu po dvou týdnech s Italem Sinnerem. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Alcaraz – Fritz.
Livesport

07:00 – "Jsem velmi spokojený s tím, jak jsem zápas začal – bez chyb a s dobrým výkonem. Klíčové bylo brejknout soupeře hned na začátku a pak to využít ve své hře," prohlásil Alcaraz v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor Alcaraze.
Livesport

06:30 – A ještě jedna zajímavost k Rybakinové. V letošním roce má neuvěřitelnou bilanci v rámci tiebreaků – vyhrála všech sedm, naposledy právě proti Pegulaové.

06:00Jelena Rybakinová v semifinále porazila 7:6, 6:4 domácí tenistku Jessiku Pegulaovou a v Miami si zahraje finále. Byl to její pátý zápas v řadě, ve kterém porazila hráčku z TOP 3 světového žebříčku. Zároveň se stala první hráčkou od Sereny Williamsové v roce 2016, která na jednom turnaji nasázela v pěti zápasech za sebou alespoň 10 es. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Rybakinová – Pegulaová.
Livesport

06:00 – "Upřímně jsem nečekala, že to takhle vyjde, když jsem na turnaji začínala. Bylo to těžké, hlavně první zápas. Takže jsem opravdu šťastná a chtěla bych poděkovat všem, kteří mě podporovali," prohlásila Rybakinová v pozápasovém rozhovoru. Více informací najdete v článku.

Pozápasový rozhovor Rybakinové.
Livesport

00:30 Petra Kvitová zdolala 6:4, 3:6, 6:3 Jekatěrinu Alexandrovovou a na čtvrtý pokus na turnaji WTA 1000 v Miami překonala čtvrtfinále. O finále si Češka zahraje s Rumunkou Soranou Cirsteaovou, s níž ve vzájemné bilanci vede 6-4, ale na hardu prohrává 1-4. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Alexandrovová – Kvitová.
Livesport

00:30 – "Je hezké hrát s někým, kdo má takovou formu jako já. Takže to určitě bude skvělý zápas. Už jsme během našich let na okruhu odehrály spoustu bitev a tady jsme si spolu i zatrénovaly. Je hezké vidět někoho, komu je taky přes 30 let a hraje hezký tenis," prohlásila v pozápasovém rozhovoru Petra Kvitová.

Pozápasový rozhovor Kvitové.
Livesport