Tennis Tracker: Nosková v Cincinnati narazí na Samsonovovou, v pondělí jde do boje Korda

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Nosková v Cincinnati narazí na Samsonovovou, v pondělí jde do boje Korda

Nosková v Cincinnati může v případě postupu narazit na Petru Kvitovou.
Nosková v Cincinnati může v případě postupu narazit na Petru Kvitovou.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 14. srpna?
Moment dne ATP ze zápasu Auger-Aliassime – Berrettini
Livesport
Moment dne WTA ze zápasu Stephensová – Cocciarettová
Livesport

23:32Dalibor Svrčina úspěšně vstoupil do challengeru v americkém Stanfordu. Generálku na kvalifikaci US Open dvacetiletý Čech zahájil výhrou 6:4, 6:2 nad kvalifikantem Jasonem Jungem z Tchaj-wanu.

23:15 – Tenisový okruh v posledních týdnech nezvykle často komplikuje déšť. Přerušování se hned v úvodu nevyhýbá ani prestižní akce v Cincinnati, kde se právě znovu přestává hrát. Na vstup do soutěže v pondělí čekají také tři Češky Karolína Muchová a Markéta Vondroušová s Kateřinou Siniakovou, které svedou vzájemný souboj.

22:36 – "Je to pro mě velké vítězství. Tento rok je těžký, potýkám se s novými věcmi a za každé vítězství jsem šťastný. Turnaj teprve začíná, chci jít dál, pořád mám velké ambice, ale nikdy jsem o sobě nepochyboval," řekl Félix Auger-Aliassime po výhře nad Matteem Berrettinim a přerušení série pěti porážek.

Rozhovor s Félixem Augerem-Aliassimem po výhře nad Matteem Berrettinim
Livesport

22:18Jasmine Paoliniová v Cincinnati smetla 6:2, 6:1 Ukrajinku Martu Kosťukovou, oplatila jí porážku z loňské kvalifiakce a během necelého roku otočila vzájemnou bilanci na 2:1. O postup do osmifinále a jistotu premiérového posunu do TOP 40 Italka, jež včetně kvalifikačních bojů vyhrála třetí zápas v řadě, utká s Belindou Bencicovou, nebo Cristinou Bucsaovou.

Sestřih zápasu Paoliniová – Kosťuková
Livesport

22:06 – 14. hráč světa Félix Auger-Aliassime si podruhé a opět na Masters 1000 v Cincinnati poradil s Matteem Berrettinim. V úvodním kole kanadský čtvrtfinalista posledních dvou ročníků zvítězil po obratu 4:6, 6:2, 6:3, přerušil sérii čtyř porážek a připsal si teprve druhé vítězství od konce března. Ve druhém kole narazí na Francouze Adriana Mannarina, s nímž hraje poprvé čtyřhru.

Sestřih zápasu Auger-Aliassime – Berrettini
Livesport

21:44 – "Když jsem přišla na kurt, tak jsem se cítila být taková pomalá. Nepodařilo se dokončit rozehrávku, protože začalo pršet. Bylo to takové malé drama. Ale jsem šťastná, že jsem po tom pomalém začátku postoupila," řekla Sloane Stephensová po výhře v 1. kole domácího turnaje WTA 1000 v Cincinnati nad Elisabettou Cocciarettovou.

Rozhovor se Sloane Stephensovou po výhře v 1. kole turnaje WTA 1000 v Cincinnati
Livesport

21:03 – S téměř tříhodinovým zpožděním způsobeným deštěm v Cincinnati začal pondělní program společného turnaje WTA 1000 a ATP Masters 1000. Vítězně odstartovala domácí semifinalistka z roku 2017 Sloane Stephensová, jež si poradila 7:5, 6:2 s Italkou Elisabettou Cocciarettovou. Ve druhém kole vyzve francouzskou obhájkyni titulu Caroline Garciaovou (h2h 2:4).

Sestřih zápasu Stephensová – Cocciarettová
Livesport

17:58 – Pondělní program na prestižním turnaji mužů a žen v Cincinnati komplikuje počasí. Už zhruba hodinu se mělo hrát, ale kurty skrápí déšť a tenisté se do hry nedostanou dříve než za 90 minut. 

15:17 –  Jiří Lehečka, Tomáš Macháč, Adam Pavlásek a Jakub Menšík jsou ve čtyřčlenné nominaci na zářijový finálový turnaj Davisova poháru. Kapitán Jaroslav Navrátil to oznámil v nahrávce pro média. Český tým se ve skupině C ve Valencii utká s domácím Španělskem, Srbskem a Jižní Koreou.

14:40Jiří Veselý se po dubnovém comebacku po zranění trápí, ve světovém žebříčku se propadl až do páté stovky a už i challengery musí začínat v kvalifikacích. Tu v polském Grodzisku Mazowieckém zvládl, na první akci na tvrdém povrchu od loňkého US Open a následné osmiměsíční pauze porazil 6:4, 6:3 Ukrajince Vadyma Ursu, jenž hrál první zápas po třech letech, a 7:5, 6:4 Lucemburčana Alexe Knaffa a postoupil do hlavní soutěže. 

11:39Brenda Fruhvirtová s trofejí pro vítězku turnaje ITF W25 v Lipsku. Šestnáctiletá Češka v neděli proměnila v titul i své celkově 11. finále a čím dál více se přibližuje TOP 100.

08:20 – Světová desítka Frances Tiafoe vstoupil do domácího turnaje Masters 1000 v Cincinnati večerní výhrou 6:4, 6:7, 6:4 nad Nizozemcem Tallonem Griekspoorem a uzavřel krátký program prvního hracího dne. Ve druhém kole se pětadvacetiletý Američan střetne s krajanem Brandonem Nakashimou, nebo Švýcarem Stanem Wawrinkou.

06:00 – Všechny zraky tenisových příznivců se opět obracejí do Cincinnati, kde světová elita hraje jak mužský, tak ženský turnaj. Během pondělního dne bude k vidění například souboj domácího Sebastiana Kordy, jenž se o postup popere s Bornou Čoričem. Mezi ženami bude k vidění duel mezi Venus Williamsovou a Veronikou Kuděrmetevovou.

02:00Linda Nosková v Cincinnati po úspěšně zvládnuté kvalifikaci vstoupí do turnaje WTA 1000 v Cincinnati zápasem proti čerstvé finalistce z Montrealu a světové dvanáctce Ljudmile Samsonovové, s níž v červnu prohrála ve třech setech na trávě v Bad Homburgu. V případě postupu do 2. kola by se mohla utkat s Petrou Kvitovou, jež navzdory potížím s kyčlí zůstává v soutěži.

01:30Jessica Pegulaová slaví třetí titul a už druhý z podniku WTA 1000. Ve finále v Montrealu osmadvacetiletá Američanka deklasovala za 49 minut hry 6:1, 6:0 Ljudmilu Samsonovovou, jež k zápasu o nejcennější triumf nastoupila pouhé dvě hodiny po třísetovém semifinále.

Sestřih zápasu Pegulaová – Samsonovová.
Livesport