Tennis Tracker: Prokleté čtvrtfinále. Stephensová už rok nepostoupila do boje o finále

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Prokleté čtvrtfinále. Stephensová už rok nepostoupila do boje o finále

Sloane Stephensové se nedaří přejít čtvrtfinále.
Sloane Stephensové se nedaří přejít čtvrtfinále.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 4. března?
O moment dne se postarali Medveděv s Rubljovem.
Livesport

17:37Daniil Medveděv ve finále turnaje ATP 500 v Dubaji smetl 6:2, 6:2 krajana a loňského šampiona Andreje Rubljova a navázal na triumfy z předchozích dvou týdnů v Rotterdamu a Dauhá. V jubilejním 30. finále získal 18. titul, z toho sedmnáctý na tvrdém povrchu.

Sestřih zápasu Medveděv – Rubljov
Livesport

16:15 – Ruští a běloruští tenisté letos na rozdíl od minulého roku budou moci startovat ve Wimbledonu a na přípravných turnajích v Británii před slavným londýnským grandslamem. Tvrdí to list Daily Telegraph, podle něhož šéfové britského tenisu a organizátoři Wimbledonu už nebudou zakazovat reprezentantům obou zemí účast kvůli ruskému vojenskému vpádu na Ukrajinu.

11:10 Dominik Palán skončil na challengeru v indickém Puné v semifinále. Dvaadvacetiletý český kvalifikant po prvních třech výhrách na akci této kategorie nestačil až na 151. hráče světa Itala Lucu Nardiho, kterému v boji o finále podlehl 6:7, 6:1, 5:7. Více informací najdete v článku.

10:15Alex de Minaur na podniku ATP 500 v Acapulcu po bezmála třech hodinách boje zdolal 3:6, 7:5, 6:2 Dána Holgera Runeho, podesáté v kariéře porazil hráče elitní světové desítky a pojedenácté postoupil do finále. O nejcennější a celkově 7. titul si Australan zahraje s Američanem Paulem. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Rune – De Minaur
Livesport

10:15 – "Měl jsem šance, ale nevycházely podle mých představ. Najednou to bylo 6:5 ve druhém setu a konečně se mi to podařilo zlomit," řekl De Minaur v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor De Minaura.
Livesport

09:20 – Bývalá vítězka US Open Sloane Stephensová z USA znovu po týdnu končí ve čtvrtfinále. Na domácí půdě v Austinu podlehla 6:7, 3:6 Varvaře Gračovové a neukončila rok dlouhé čekání na semifinále. Gračovová si ve druhém kariérním semifinále zahraje o první finále s o rok mladší Američankou Volynetsovou.

09:00Jaume Munar na antuce v chilském Santiagu zdolal 6:3, 3:6, 6:2 Brazilce Thiaga Monteira a poprvé od května 2021 vyhrál na turnaji ATP tři zápasy po sobě. O teprve druhé finále si 25letý Španěl zahraje s domácím Nicolasem Jarrym, který je v semifinále druhý týden po sobě.

06:35 – Nedávný účastník semifinále Australian Open Tommy Paul potvrzuje skvělou formu i na turnaji v Acapulcu. Zde si v semifinále poradil se světovou pětkou Taylorem Fritzem 6:3, 6:7, 7:6 a zahraje si o titul. Více informací najdete v článku.

02:00 – Turnajová čtyřka a zároveň 38. hráčka světového žebříčku Danielle Collinsová si ve čtvrtfinále na turnaji v Austinu poradila s Ruskou Annou Kalinskou a po hodině a 49 minutách slaví postup po výsledku 3:6, 6:2, 6:1. V semifinále ji čeká náročný duel s Ukrajinkou Kosťukovou.

Sestřih zápasu Collinsová – Kalinská
Livesport