Tennis Tracker: Řím zná oba finalisty, v posledním zápase změří síly Rune a Medveděv

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Řím zná oba finalisty, v posledním zápase změří síly Rune a Medveděv

Holger Rune patří mezi největší favority na vítězství v Římě.
Holger Rune patří mezi největší favority na vítězství v Římě.Reuters
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 20. května?
Moment dne ATP z utkání Rune – Ruud
Livesport CZ

23:16 – "Dnes jsem si to užil. Bylo to velmi náročné vzhledem ke zpoždění kvůli dešti, rozcvičoval jsem asi šestkrát nebo sedmkrát. Někdy vás to může rozhodit, můžete být na tu situaci trochu naštvaní, dnes, nevím, proč, jsem se tomu tak trochu smál," líčil po postupu do finále Medveděv.

Pozápasový ohlas Medveděva
Livesport CZ

22:51 – Daniil Medveděv na Masters 1000 v Římě, kde před letošním ročníkem nevyhrál jediný zápas, porazil v deštěm natahovaném souboji 7:5, 7:5 Řeka Stefanose Tsitsipase a postoupil do svého teprve druhého a dosud největšího finále na antuce. O premiérový titul ze svého nejméně oblíbeného povrchu se utká s Runem.

Sestřih zápasu Medveděv – Tsitsipas
Livesport CZ

21:43 Gabriela Knutsonová si potřetí v kariéře a zároveň na třetím ze šesti posledních turnajů zahrála finále a na tvrdém povrchu ve španělském Monzonu si beze ztráty setu došla pro druhý titul. Ve finále podniku ITF W25 šestadvacetiletá Češka, dcera amerického otce a české matky, porazila 6:4, 6:2 druhou nasazenou Australanku Maddison Inglisovou.

21:04 – Ani sobotní program turnaje v Římě se neobejde bez přerušení kvůli dešti. Za stavu 4:4 v prvním setu bylo přerušeno semifinále mužů mezi Stefanosem Tsitsipasem a Daniilem Medveděvem. Na finále ve dvouhře žen čekají Jelena Rybakinová s Anhelinou Kalininovou.

16:13 – "Řekl jsem si, že nemám co ztratit. Chtěl jsem hrát uvolněně, ať si to užiju," pronesl po zápase Rune.

Pozápasový ohlas Holgera Runeho.
Livesport CZ

15:52 – Holger Rune na Masters 1000 v Římě navázal na vítězství nad Novakem Djokovičem a zvládl třetí třísetový zápas po sobě. Nora Caspera Ruuda zdolal po obratu ze stavu 6:7 a 2:4 a na pátý pokus si připsal jeho skalp. O svůj nejcennější triumf na antuce si dánský mladík zahraje se Stefanosem Tsitsipasem, nebo Daniilem Medveděvem.

Sestřih zápasu Rune – Ruud.
Livesport CZ

14:45 – Jesika Malečková skončila v kvalifikaci antukového turnaje WTA ve Štrasburku hned v prvním kole. Česká tenistka ve Francii nestačila na bývalou nejlepší deblistku světa Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, které podlehla dvakrát 4:6.

13:25 – Marek Gengel se na antuce ve švýcarské Ženevě poprvé na turnaj ATP nekvalifikuje. 27letý český tenista skončil hned v 1. kole po porážce 1:6, 4:6 s Chorvatem Ninem Serdarušičem.

12:48 – Patrik Rikl se do finále domácího antukového turnaje ITF v Praze nedostal. V semifinále 24letý český kvalifikant podlehl 3:6, 4:6 Rakušanu Lukasi Neumayerovi.

6:18 – Zatímco ženská část turnaje kategorie Masters v Římě už své finalistky zná, ta mužská své dva nejlepší tenisty pozná během soboty. Do akce nejprve vstoupí severské duo Holger Rune, Casper Ruud, po nichž vlétnou na antuku Daniil Medveděv a Stefanos Tsitsipas. První a poslední jmenovaní by měli dle sázkových kanceláři své duely zvládnout lépe.