Tennis Tracker: Zverev se na antuku po zranění vrátil vítězně, poradil si s Bautistou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Zverev se na antuku po zranění vrátil vítězně, poradil si s Bautistou

Alexander Zverev znovu úřaduje na antuce.
Alexander Zverev znovu úřaduje na antuce.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 12. dubna?
Moment dne ATP ze zápasu Thiem – Rune.
Livesport

20:04 – Matteo Berrettini v Monte Carlu udolal po 2 hodinách a 44 minutách boje 5:7, 7:6, 6:3 Argentince Francisca Cerúndola a postoupil do osmifinále.

18:39 – Dominic Thiem (29) se neprobudil ze špatné formy ani v Monte Carlu. Na monacké "tisícovce" Rakušan nestačil na Dána Holgera Runeho (19) a po dvou setech (2:6, 4:6) se s turnajem kategorie Masters loučí.

Sestřih zápasu Thiem – Rune
Livesport

16:50 – Pátý hráč světa Daniil Medveděv prosvištěl na monackém Masters do osmifinále přes Itala Lorenza Sonega po setech 6:3 a 6:2. V další fázi turnaje čeká na Rusa Alexander Zverev.

Sestřih utkání Medveděv – Sonego
Livesport

15:06Jiří Lehečka ve 2. kole turnaje v Monte Carlu zdolal Bulhara Grigora Dimitrova 7:6, 6:4 a zajistil si premiérovou účast v osmifinále turnaje kategorie Masters. Vzájemnou bilanci s bývalou světovou trojkou zlepšil na 2:1. V další fázi monacké "tisícovky" vyzve Taylora Fritze.

14:31 Lorenzo Musetti už ve třetím setu po sobě nadělil "kanára" a poprvé v kariéře vyhrál bez ztráty jediného gamu. Italský mladík deklasoval ve druhém kole na Masters v Monte Carlu dvakrát 6:0 krajana Lucu Nardiho a v osmifinále vyzve světovou jedničku Novaka Djokoviče.

14:30 Casper Ruud zvládl i pátý letošní duel na antuce, po triumfu v Estorilu se veze na vítězné vlně také na Masters v Monte Carlu. V Monackém knížectví začal výhrou 7:5, 7:6(1) nad Boticem van de Zandschulpem, kterému oplatil nedávnou porážku z Miami. V osmifinále narazí na kvalifikanta Jana-Lennarda Struffa.

13:29 – "Byl to od nás obou zápas na velmi vysoké úrovni a já jsem rád, že taková utkání dokážu zase vyhrávat," zhodnotil Zverev v rozhovoru na kurtu.

Pozápasový rozhovor s Alexanderem Zverevem
Livesport

13:10Alexander Zverev si v Monte Carlu, kde hraje svůj první antukový podnik po zranění na loňském French Open, poradil 6:4, 6:4 s Robertem Bautistou. Španěla porazil už popáté v řadě a při šestém startu po sobě postoupil v tomto dějišti do osmifinále. V něm nastoupí proti Daniilovi Medveděvovi, nebo Lorenzovi Sonegovi.

Sestřih utkání Bautista-Agut – Zverev
Livesport

12:27 – 19. hráč světa Alex De Minaur z Austrálie nečekaně prohrál ve 2. kole Masters v Monte Carlu se světovou stovkou a kvalifikantem Němcem Janem-Lennardem Struffem 3:6 a 2:6.

12:00Tereza Martincová hraje po více než dvou letech turnaj ITF a na antukovém podniku ve španělské Zaragoze začala výhrou 7:5, 6:2 nad kvalifikantkou a 466. hráčkou pořadí Ioanou Loredanou Roscaovou. O první letošní čtvrtfinále si zahraje s Angelou Fitaovou, nebo Ksenií Zajcevovou. V prvním kole naopak neuspěla Lucie Havlíčková, která prohrála 3:6 a 2:6 s Natalijí Stevanovičovou.

8:30 – Po úterní hladké výhře Novaka Djokoviče při vstupu do Masters v Monte Carlu se se srbským tenistou přišel seznámit britský pilot formule 1 George Russell. Světová jednička v krátkém rozhovoru závodníkovi Mercedesu řekla, že přestože utkání dopadlo dobře, vždycky vidí na své hře něco ke zlepšení.

6:05 – Dvojnásobný obhájce titulu Stefanos Tsitsipas se na úvod turnaje Masters v Monte Carlu příliš nenadřel. S Benjaminem Bonzim odehrál jen pět gamů a ve chvíli, kdy vedl 4:1, mu Francouz vzdal. V osmifinále druhý nasazený Řek čeká na vítěze duel Jarry-Popyrin.