Tennis Tracker: Řím zná ženské finalistky, o trofej se utkají Kalininová s Rybakinovou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Řím zná ženské finalistky, o trofej se utkají Kalininová s Rybakinovou

Jelena Rybakinová je největší favoritkou na celkový triumf v Římě.
Jelena Rybakinová je největší favoritkou na celkový triumf v Římě.Instagram Jeleny Rybakinové
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 19. května?
Moment dne WTA z utkání Kuděrmetovové s Kalininovou
Livesport CZ

23:02 – Jelena Rybakinová v deštěm přerušeném semifinále na antuce v Římě porazila 6:2, 6:4 Lotyšku Jelenu Ostapenkovou a poprvé v kariéře může vyhrát dva turnaje během jedné sezony. Ve čtvrtém letošním finále si Kazaška zahraje o celkově pátý titul proti Ukrajince Kalininové.

Sestřih zápasu Rybakinová –⁠ Ostapenková
Livesport CZ

18:46 – Anhelina Kalininová na antukovém turnaji WTA 1000 v Římě zdolala po téměř tříhodinovém boji 7:5, 5:7, 6:2 světovou dvanáctku Veroniku Kuděrmetovovou a postoupila do svého druhého a dosud největšího finále.

Sestřih zápasu Kalininová – Kuděrmetovová
Livesport CZ

17:01 – Linda Nosková potvrdila slabší formu v probíhajícím antukovém jaru, na třetí soupeřku ze druhé stovky už nestačila a na akci 125k v Paříži skončila ve čtvrtfinále. Osmnáctiletá Češka v něm podlehla 5:7, 2:6 domácí Diane Parryové.

16:50 – České tenistky budou příští týden při losování skupin finálového turnaje Poháru Billie Jean Kingové nasazeny ve druhém koši. Při rozdělování do čtyř tříčlenných skupin se vyhnou Kanadě, Itálii a Kazachstánu, které jsou ve stejném koši. Nejvýše nasazeným týmem budou obhájkyně titulu Švýcarky, dvojkou poražené finalistky loňského ročníku Australanky. Los se uskuteční ve středu v Londýně.

13:51 – Ve věku 58 let zemřel nečekaně kondiční trenér českých tenistů Marek Všetíček. Informoval o tom deník Blesk, podle kterého Všetíček spáchal sebevraždu. Rodák ze Šumperka patřil k respektovaným odborníkům, s nímž spolupracovali například Radek Štěpánek nebo dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová.

6:01 – Už jen kvarteto nejlepších žen zůstává v osudí římského Masters. Právě na italské antuce zabojuje v pátek o postup do finále nejprve dvojice Kuděrmetovová, Kalininová, zatímco později si to na oranžovém povrchu rozdají Ostapenková s Rybakinovou. Právě poslední jmenovaná Kazaška je jakožto šestá hráčka světového žebříčku největší favoritkou na celkový triumf.