Tennis Tracker: Teenagerka Valentová získala v Říčanech třetí letošní titul

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Teenagerka Valentová získala v Říčanech třetí letošní titul
Aktualizováno
Valentová vyhrála turnaj ITF W75 v Říčanech.
Valentová vyhrála turnaj ITF W75 v Říčanech.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 17. března?

23:58Carlos Alcaraz ve finále tisícovky v Indian Wells porazil znovu po roce Daniila Medveděva. Španěl tak poprvé obhájil trofej na tvrdém povrchu. V souboji o titul přetlačil Rusa 7:6, 6:1 a získal svůj pátý turnaj z podniků Masters 1000.

20:23 – Světová jednička Iga Šwiateková ve finále turnaje v Indian Wells potvrdila roli favoritky proti Marii Sakkariové. V repríze finále z roku 2022 zvítězila drtivě 6:4, 6:0. Získala svůj 8. titul z podniků WTA 1000, z toho druhý v tomto roce, a v letošní sezóně vylepšila svoji bilanci na 20:2.

15:15Denisa Hindová v souboji o titul v Antalyi podlehla bulharské hráčce Denislavě Glushkovské 4:6, 6:7 po téměř třech hodinách boje. Pro jednadvacetiletou Češku i o rok mladší Bulharku to bylo první letošní finále.

14:50Dominik Kellovský ve svém prvním letošním finále na antukovém turnaji M15 v Antalyi nestačil na třetího nasazeného Maxe Alcala Gurriho. Český tenista prohrál se Španělem 6:7, 6:7 maratónský zápas trvajícím přes tři hodiny, který byl v průběhu přerušen.

13:09Hynek Bartoň skrečoval své finále na turnaji v portugalském Vale do Lobo po 52 minutách hry. S domácí nasazenou šestkou Jaimem Fariou prohrával 2:6, 1:3 a poté z utkání odstoupil.

12:31Tereza Valentová  pokračuje v letošní neporazitelnosti i na domácím podniku ITF W75 v Říčanech. Talentovaná česká teenagerka porazila ve finále 135. hráčku světa a nasazenou jedničku Dariu Snigurovou 7:6, 6:2. V letošních 14 zápasech ztratila pouze jeden set. V novém vydání žebříčku by se mladá Češka měla posunout do čtvrté stovky a své maximum vylepší o více než 150 míst.

11:06Jonáš Forejtek zvládl první kolo kvalifikace na challenger v Zadaru a jedna výhra ho dělí od hlavní soutěže. Pátý nasazený a aktuálně až 420. hráč světa porazil domácí divokou kartu Marina Jakiče, který ani nefiguruje ve světovém žebříčku, 6:1, 6:2 za necelou hodinu hry.

07:33 – V souboji o titul se v Indian Wells znovu po roce střetne Daniil Medveděv s Carlosem Alcarazem. Rus přemohl v semifinále ve třech setech 1:6, 7:6, 6:2 domácího Tommyho Paula a postoupil do svého desátého finále na turnajích Masters 1000.

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Livesport

07:30Carlos Alcaraz v semifinále tisícovky v Indian Wells ukončil neporazitelnost Jannika Sinnera. Španělský obhájce titulu otočil zápas, který byl přerušen kvůli dešti, z 0:1 na sety a zvítězil 1:6, 6:3, 6:2. Dvojnásobný grandslamový šampion navázal na zdejší semifinálovou výhru nad Sinnerem z minulého roku, poprvé od srpnového podniku v Cincinnati se dostal do finále a udržel před Italem druhé místo ve světovém pořadí.

07:20Matteo Berretini se na dobře obsazeném challengeru ve Phoenixu dostal do finále. V semifinále porazil 7:6, 7:6 sedmého nasazeného Australana Aleksandera Vukiče. Jeho finálovým protivníkem bude obhájce titulu Nuno Borges.