Tennis Tracker: V Cincinnati se bojuje o finále, Šwiateková je ze hry o titul

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: V Cincinnati se bojuje o finále, Šwiateková je ze hry o titul

Carlos Alcaraz bude čelit Polákovi Hurkaczovi.
Carlos Alcaraz bude čelit Polákovi Hurkaczovi.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 19. srpna?
Moment dne WTA ze zápasu Šwiateková – Gauffová
Livesport
Moment dne ATP ze zápasu Djokovič – Fritz
Livesport

23:22 – "Je to neuvěřitelné. Nedokážu si teď ani pořádně uvědomit, co jsem dokázala. Je to úžasný pocit a děkuju skvělému publiku za atmosféru. Byla to těžká bitva, musela jsem bojovat, měnit hru i tempo, protože Aryna hraje strašně rychle a je důležité ji nějak rozhodit," řekla Muchová v pozápasovém rozhovoru na kurtu.

Rozhovor s Karolínou Muchovou po semifinálové výhře nad Arynou Sabalenkovou.
Livesport

22:59Karolína Muchová v semifinále turnaje WTA 1000 v Cincinnati zdolala podobně jako v červnu na Roland Garros světovou dvojku Arynu Sabalenkovou (25) a po výhře 6:7, 6:3, 6:2 si zajistila premiérový posun do TOP 10. O nejcennější titul si česká tenistka zahraje s domácí Coco Gauffovou (h2h 0:0).

Sestřih zápasu Muchová – Sabalenková
Livesport

21:32 – "Ona při těch mečbolech hrála dobře, ale nepřemýšlela jsem o tom, že je to světová jednička. V každém případě se musíte soustředit na svou polovinu kurtu," řekla Gauffová po premiérovém skalpu světové jedničky Igy Šwiatekové.

Rozhovor s Coco Gauffovou po první výhře nad Igou Šwiatekovou
Livesport

20:01Coco Gauffová až v osmém vzájemném duelu s Igou Šwiatekovou uhrála set a nakonec vyhrála i celý zápas. Na podniku WTA 1000 v Cincinnati americká teenagerka zvítězila po takřka tříhodinovém boji 7:6, 3:6, 6:4, připsala si první skalp světové jedničky po využití mečbolu a postoupila do celkově 6. finále. O pátý a nejcennější titul si zahraje s Karolínou Muchovou, nebo Arynou Sabalenkovou.

Sestřih zápasu Šwiateková – Gauffová
Livesport

10:02 – Srb Novak Djokovič se v Cincinnati prodral do celkově již 75. semifinále na turnajích Masters 1000. Pouze o jedno semifinále víc má na kontě rekordman Rafael Nadal ze Španělska. Akce této prestižní kategorie se konají od roku 1990.

09:20 – Španěl Carlos Alcaraz jako první od roku 2003 postoupil do semifinále turnaje Masters 1000 v Cincinnati ještě před oslavou 21. narozenin. Před 20 lety se to povedlo Američanu Andymu Roddickovi, který nakonec triumfoval, navázal na týden starý triumf z Montrealu a o tři týdny později na US Open získal svůj jediný grandslamový titul.

08:39 – "V předchozích zápasech jsem tu cítila velkou podporu, ale dnes jsem si říkala, že snad chcete, abych vypadla. Jsem šťastná, že jsem v semifinále, ale taky trochu smutná za Ons. Doufám, že bude na US Open připravená," řekla Aryna Sabalenková po výhře nad Ons Jabeurovou.

Rozhovor s Arynou Sabalenkovou po výhře nad Ons Jabeurovou
Livesport

08:20 – "Každý zápas je pro nás nová a nová výzva. Tady jsme se ještě neutkali, on je americkou jedničkou a pochopitelně má velkou podporu publika. Mně se podařilo velmi rychle odstartovat z bloků a odehrál jsem dokonalý první set téměř bez chyb. Pak šla úroveň mé hry dolů a prohrával  jsem 2:4, ale poslední čtyři gamy už byly zase slušné. Celkově to byl skvělý výkon," pochvaloval si Novak Djokovič v Cincinnati postup přes Taylora Fritze.

Rozhovor s Novakem Djokovičem po výhře nad Taylorem Fritzem
Livesport

08:06 – "Odehráli jsme spolu spoustu těžých zápasů a mám pocit, že vždy to bylo na turnajích, na kterých jsem hrál dobře. Takže to pak taky pomáhá. Vím, že mám dobrou hru a když se cítím dobře, dokážu zahrát dobré věci," řekl Alexander Zverev po 8. výhře nad Adrianem Mannarinem v 8. vzájemném souboji.

Rozhovor s Alexanderem Zverevem po výhře nad Adrianem Mannarinem
Livesport

06:30 – Sobotní program v Cincinnati nabídne čtyři semifinálové bitvy. Mezi ženami o finále zabojují Iga Šwiateková proti Cori Gauffové a Aryna Sabalenková vyzve Karolínu Muchovou. V případě mužského turnaje uvidíme duely mezi Carlosem Alcarazem a Hubertem Hurkaczem a představí se i Novak Djokovič s Alexanderem Zverevem.

05:30 Novak Djokovič na Masterts 1000 v Cincinnati smetl i díky pouhým šesti nevynuceným chybám 6:0 6:4 domácí světovou devítku Taylora Fritze a vyhrál i sedmý vzájemný zápas, z toho šestý bez ztráty setu. O již 7. finále na 'tisícovce' v Ohiu si srbský šampion z roku 2018 zahraje s předloňským vítězem Alexanderem Zverevem (h2h 7:4).

Sestřih zápasu Djokovič – Fritz
Livesport

04:10Alexander Zverev prodloužil svou neporazitelnost na Masters v Cincinnati už na devět utkání. Ve čtvrtfinále německý šampion z roku 2021 přehrál hladce 6:2, 6:3 Francouze Adriana Mannarina a vedení ve vzájemné bilanci zvýraznil na 8:0.

Sestřih zápasu Zverev – Mannarino
Livesport

03:20 – Karolína Muchová v semifinále turnaje WTA 1000 v Cincinnati vyzve v repríze semifinále letošního Roland Garros Arynu Sabalenkovou (h2h 1:1). Světová dvojka si ve čtvrtfinále poradila 7:5, 6:3 se zdravotně indisponovanou Tunisankou Ons Jabeurovou a oplatila jí nedávnou porážku ze semifinále Wimbledonu.

Sestřih zápasu Sabalenková – Jabeurová
Livesport