Tennis Tracker: V Miami si to užívám. Cítím se tady jako doma, těší Alcaraze

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: V Miami si to užívám. Cítím se tady jako doma, těší Alcaraze
Carlos Alcaraz míří v Miami za obhajobou titulu.
Carlos Alcaraz míří v Miami za obhajobou titulu.
@atptour
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 29. března?
Moment dne WTA předvedly Pegulaová a Potapovová
Livesport CZ

21:23 – "Jsem trochu beze slov. Se svým výkonem jsem velmi, velmi spokojená. Je to trochu nečekané, abych byla upřímná," vyprávěla na kurtu Cirsteaová.

Pozápasový ohlas Cirsteaové
Livesport CZ

20:41 – Sorana Cirsteaová v Miami nečekaně porazila 6:4, 6:4 světovou dvojku a vítězku letošního Australian Open Arynu Sabalenkovou a ve 32 letech si připsala první skalp hráčky TOP 3. Rumunská tenistka vyhrála 9 z 10 posledních zápasů a bez ztráty setu na Floridě postoupila podruhé v kariéře do semifinále turnaje WTA 1000. V něm čeká na vítězku duelu mezi Petrou Kvitovou a⁠ Jekatěrinou Alexandrovovou.

Sestřih zápasu Cirsteaová –⁠ Sabalenková
Livesport CZ

19:06 – Vít Kopřiva na antukovém challengeru v Sanremu vyřadil už druhého domácího soupeře. O pět let mladšího Flavia Cobolliho smetl 6:3, 6:1, navázal na skalp Marca Cecchinata a postoupil do čtvrtfinále. V něm vyzve dalšího Itala Gianlucu Magera.

17:12 – Čeští tenisté se na finálovém turnaji Davis Cupu utkají v polovině září ve Valencii s domácím Španělskem, Srbskem a Jižní Koreou. Rozhodl o tom středeční los v Málaze. Soupeři svěřenců kapitána Jaroslava Navrátila tak mohou být hvězdní hráči Rafael Nadal, Novak Djokovič či současná světová jednička Alcaraz.

11:15 – "Opravdu nevím, jak jsem vyhrála. Děkuji vám všem, že jste se přišli podívat na všechno, co se dneska stalo," řekla po zápase Pegulaová.

Pozápasový ohlas Jessicy Pegulaové
Livesport CZ

9:03 – Daniil Medveděv na Masters 1000 v Miami porazil 6:4, 6:2 Francouze Quentina Halyse a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum z předchozích dvou sezon. O první floridské semifinále si zahraje s domácím Eubanksem.

Sestřih zápasu Halys – Medveděv
Livesport CZ

8:02 – Světová trojka Jessica Pegulaová na domácím podniku WTA 1000 v Miami zdolala v noční bitvě v půl druhé ráno 4:6, 6:3, 7:6 Anastasii Potapovovou, přestože soupeřka ve třetím setu dvakrát podávala na vítězství a měla dva mečboly. Američanka vyhrála i čtvrtý vzájemný duel, byť už potřetí až po těsné třísetové bitvě, a postupem do semifinále obhájila loňský výsledek.

Sestřih zápasu Pegulaová – Potapovová
Livesport CZ

7:47 – Francisco Cerúndolo na Masters 1000 v Miami stále pokračuje na cestě za zopakováním loňského senzačního semifinále. 24letý Argentinec na Floridě až hodinu po půlnoci porazil 3:6, 6:3, 6:2 Itala Lorenza Sonegu a postoupil mezi osmičku nejlepších. O obhájení bodů z loňského ročníku si zahraje s Chačanovem.

7:39 – Christopher Eubanks na domácí půdě v Miami zdolal ve dvou tie-breacích Francouze Adriana Mannarina a postupem do čtvrtfinále už potřetí vylepšil své maximum na turnajích Masters 1000. O místo v semifinále si 26letý Američan, jenž si na Floridě zajistil premiérový posun do Top 100, zahraje s vítězem duelu Medveděv-Halys.

7:33 – Karen Chačanov na Masters v Miami zdolal 7:6, 6:4 nasazenou dvojku Řeka Stefanose Tsitsipase, oplatil mu porážku ze semifinále letošního Australian Open a až v sedmém vzájemném střetnutí si připsal jeho skalp.

7:14 – Čeští tenisté se ve středu dozvědí, proti kterým třem soupeřům nastoupí v září na finálovém turnaji Davisova poháru. Losování, které šestnáct týmů rozdělí do čtyř skupin, začne v Málaze v 16:00. Mezinárodní federace ITF zároveň oznámí čtyři města, v nichž se bude hrát, dosud jediným potvrzeným dějištěm je Manchester.

6:10 – "Cítím se tady jako doma. Hrát v Miami, s veškerou tou energií, které se mi každý den dostává, je úžasné a užívám si to. Myslím, že je to klíčové, že hraju na tak vysoké úrovni v každém zápase," řekl po postupu do čtvrtfinále Carlos Alcaraz.

Pozápasový ohlas Carlose Alcaraze
Livesport CZ

6:09 – Carlos Alcaraz na Masters 1000 neztratil set ani s domácím Tommym Paulem a po výhře 6:4, 6:4 postoupil bez ztráty setu do čtvrtfinále. V něm se španělský obhájce titulu utká s dalším Američanem Fritzem.

6:06 – Emil Ruusuvuori v Miami ve svém prvním osmifinále na turnajích Masters 1000 udolal 4:6, 6:4, 7:5 Nizozemce Botice Van de Zandschulpa, prestože prohrával 4:6 a 1:3 a ve třetím setu ztratil vedení 5:2, a postoupil do svého největšího čtvrtfinále. V něm 23letý Fin vyzve Itala Sinnera.