Tennis Tracker: Velké drama ve Stuttgartu. Vekičová zvládla dva tiebreaky a slaví postup

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Velké drama ve Stuttgartu. Vekičová zvládla dva tiebreaky a slaví postup

Chorvatka Donna Vekičová zvládla na německé antuce dva tiebreaky.
Chorvatka Donna Vekičová zvládla na německé antuce dva tiebreaky.@PorscheTennis
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 18. dubna?
Moment dne ATP předvedli Ruud a Shelton
Livesport CZ
Moment dne WTA ze zápasu Mariaová – In-Albonová
Livesport CZ

23:26 – "Rozhodně jsem velmi spokojená s tím, jak jsem hrála. A je moc hezké být tady ve Stuttgartu," usmívala se na kurtu Krejčíková.

Pozápasový ohlas Krejčíkové
Livesport CZ

23:02 – Barbora Krejčíková si odbyla vítěznou premiéru v hlavní soutěži antukového turnaje WTA 500 ve Stuttgartu. Česká tenistka v Německu smetla 6:2, 6:0 Ljudmilu Samsonovovou a oplatila jí dva měsíce starou porážku. O čtvrtfinále si letos už počtvrté zahraje se světovou dvojkou a finalistkou posledních dvou ročníků Arynou Sabalenkovou.

Sestřin zápasu Krejčíková – Samsonovová
Livesport CZ

21:57 – Tatjana Mariaová na domácím antukovém turnaji WTA 500 ve Stuttgartu udolala 6:2, 4:6, 7:6 švýcarskou kvalifikantku Ylenu In-Albonovou a svou neporazitelnost protáhla na sedm utkání. O čtvrtfinále si zahraje se čtvrtou nasazenou Francouzkou Caroline Garciaovou.

21:20 – Jiří Lehečka se v úterý na turnaji v Banja Luce utkání prvního kola proti Francouzi Gaëlu Monfilsovi nedočkal. Kvůli dešti byl program dne předčasně ukončen a neodehrané zápasy včetně Lehečkova duelu byly přeloženy na středu.

18:52 – "Byl to můj první zápas na antuce od Ria. Cítím se skvěle. Skvěle se hýbu, míče trefuje opravdu dobře," těší Alcaraze.

Pozápasový ohlas Carlose Alcaraze.
Livesport CZ

18:34 – Carlos Alcaraz strávil na kurtu v Barceloně pouze hodinu a čtyři minuty, Portugalce Nuna Borgese vyprovodil ve dvou setech 6:3, 6:1 a hladce postoupil do osmifinále domácího turnaje.

Sestřih zápasu Alcaraz – Borges.
Livesport CZ

15:54 – "Darja hraje na antuce velmi dobře, takže jsem očekávala bitvu. Jsem opravdu spokojená, jak jsem hrála, byla jsem agresivní. A navíc jsem vážně šťastná, že jsem zpátky ve Stuttgartu," vyprávěla na krutu Badosaová po výhře nad Kasatkinovou.

Pozápasový ohlas Badosaové
Livesport CZ

15:41 – Loňská semifinalistka Paula Badosaová suverénně vstoupila do silně obsazeného podniku WTA 500 ve Stuttgartu. Bývalá světová dvojka v úvodním kole deklasovala dvakrát 6:1 osmou hráčku pořadí Darju Kasatkinovou a připsala si první skalp TOP 10 přesně po roce, navíc s členkami elitní desítky přerušila sérii pěti porážek. Ve druhém kole čeká španělskou hráčku souboj s krajankou a kvalifikantkou Cristinou Bucsaovou.

Sestřih zápasu Kasatkinová – Badosaová
Livesport CZ

14:38 – Casper Ruud začal v Barceloně vítězstvím 6:2, 7:6 nad talentovaným Benem Sheltonem, který absolvuje své první zápasy na evropských antukových dvorcích.

Sestřih zápasu Ruud – Shelton
Livesport Cz

13:44 – Jiří Veselý by se měl po dlouhé pauze představit na grandslamovém Roland Garros, ač momentálně figuruje až na 495. místě světového žebříčku. Veselý, který ke startu v Paříži využije chráněného žebříčku, odehrál poslední zápas loni na US Open.

13:16 – Tenisový turnaj v Madridu přivítá i mladou českou naději Brendu Fruhvirtovou, která od organizátorů dostala divokou kartu. Už dříve svou účast na turnaji kategorie WTA 1000 potvrdila Barbora Strýcová, ta se na kurty vrací poté, co se na konci září 2021 stala maminkou.

12:54 – Marie Bouzková se pokouší na turnaji ITF v portugalském Oeirasu zlomit letošní krizi. Nasazená jednička začala suverénním vítězstvím 6:3, 6:2 nad domácí hráčkou ze čtvrté stovky žebříčku Franciscou Jorgeovou. O první letošní čtvrtfinále bude usilovat proti 389. ženě pořadí Isabelle Krugerové z Jihoafrické republiky.

7:29 – Dominik Palán vstoupil do challengeru na tvrdém povrchu v mexickém Morelosu výhrou 6:4, 1:6, 6:3 nad bývalým hráčem Top 100 Renzem Olivem z Argentiny. O čtvrtfinále si 22letý Čech zahraje s Ukrajincem Sačkem, nebo argentinským kvalifikantem Descottem.

6:28 – Donna Vekičová zvládla obrovské drama na antuce ve Stuttgartu, ovládla oba dva tiebreaky a po více než dvou hodinách boje postoupila mezi nejlepších 16 hráček. Chorvatka si na německém podniku WTA kategorie 500 poradila s favorizovanou Ruskou Jekatěrinou Alexandrovovou.