Tennis Tracker: Veterán Verdasco prohrál počtvrté v řadě, potřetí musel skousnout kanára

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Veterán Verdasco prohrál počtvrté v řadě, potřetí musel skousnout kanára

Fernando Verdasco nezažívá zrovna podařené období.
Fernando Verdasco nezažívá zrovna podařené období.@FerVerdasco
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 4. dubna?
Moment dne WTA předvedly Sasnovičová a Keninová
Livesport CZ
Moment dne ATP z utkání Thiema s Ofnerem
Livesport CZ

23:08 – Marie Bouzková už popáté v sezoně nezvládla svůj úvodní zápas. Na antukovém turnaji WTA 500 v Charlestonu podlehla po téměř třech hodinách boje i vinou deseti prohraných servisů 5:7, 7:6, 1:6 španělské reprezentantce Cristině Bucsaové.

Sestřih zápasu Bouzková –⁠ Bucsaová
Livesport CZ

22:01 – Chilan Cristian Garin na turnaji v Houstonu za pouhých 64 minut vyprovodil Bolivijce Huga Delliena 6:3, 6:0 a v dalším kole se popasuje s Američanem Brandonem Nakashimou.

Sestřih zápasu Dellien –⁠ Garin
Livesport CZ

21:04 – "Emma je skvělá hráčka, věděla jsem, že to bude těžký zápas. Hraje skvěle před domácím publikem," zmínila na kurtu Keysová.

Pozápasový ohlas Keysové, české titulky jsou v nastavení
Livesport CZ

20:34 – Linda Fruhvirtová se ve druhém kole turnaje WTA 500 v Charlestonu střetne s domácí 172. hráčkou světa Caroline Dolehideovou. Američanka si na úvod poradila dvakrát 6:4 se zkušenou Němkou Sabinou Lisickou.

20:22 – Madison Keysová vstoupila do antukového jara vítězstvím. Na domácí půdě v Charlestonu americká šampionka z roku 2019 porazila 6:4, 6:3 krajanku Emmu Navarrovou.

Sestřih zápasu Navarrová –⁠ Keysová
Livesport CZ

20:01 – Američanka Claire Liuová v Charlestonu po bezmála tříhodinovém boji podlehla krajance Bernardě Peraové 4:6, 7:6, 3:6. Vítězka se utká buď s Marií Bouzkovou, nebo Cristinou Bucsaovou.

Sestřih zápasu Liuová –⁠ Peraová
Livesport CZ

19:15 – Tatjana Mariaová na antuce v Bogotě přehrála 6:1, 6:4 Američanku Katrinu Scottovou a bez potíží vykročila za obhajobou jednoho svých dvou triumfů na okruhu WTA.

19:08 – Paula Badosaová na antuce v Charlestonu smetla 6:3, 6:1 Egypťanku Majar Šarífovou, oplatila jí 10 let starou porážku a vykročila za obhajobou loňského čtvrtfinále.

18:46 – Rakušan Dominic Thiem na antuce v Estorilu zdolal 3:6, 6:3, 6:4 krajana Sebastiana Ofnera, přerušil sérii pěti porážek a v 11. letošním zápase zaznamenal teprve druhou výhru. O první čtvrtfinále od loňského října se zkušený Rakušan utká s americkým mladíkem Benem Sheltonem.

18:42 – Luca Van Assche po dvou triumfech na challengerech pokračuje na vítězné vlně i na antuce v portugalském Estorilu, kde si v úterý připsal premiérovou výhru na okruhu ATP. Francouzský tenista porazil 6:7, 6:3, 6:1 domácího kvalifikanta Pedra Sousu a vyhrál 11. zápas v řadě. Ve druhém kole vyzve třetího nasazeného Španěla Davidoviche.

17:09 – Zdeněk Kolář absolvuje svůj pátý turnaj od konce února a teprve podruhé se dostal do druhého kola. Na challengeru v Barlettě porazil 7:6, 2:6, 6:2 domácího kvalifikanta Juliana Ocleppa a přerušil sérii tří porážek.

15:51 – "Byl to velmi těžký zápas, Maxime má jedno z nejlepších podání na světě a je velmi agresivní," nechal se po vítězství slyšet Baena.

Pozápasový ohlas Baeny
Livesport CZ

15:23 – Američan Maxime Cressy končí na turnaji v Marrákeši v prvním kole. Nad jeho síly byl Španěl Roberto Carballes Baena, jenž vyhrál 6:7, 6:3, 6:1.

Sestřih zápasu Cressy – Baena
Livesport CZ

15:11 – Nicolás Jarry po semifinále v Riu ovládl domácí podnik v Santiagu a získal svůj druhý titul, ale do antukového jara vstoupil překvapivou porážkou a šesté vítězství v řadě nepřidal. Chilan nestačil v úvodním kole v Marrákeši 2:6, 6:3, 3:6 na kvalifikanta Andreu Vavassoriho. Ital figurující na 201. místě žebříčku si o své premiérové čtvrtfinále na turnajích ATP zahraje s Jaumem Munarem.

12:30 – Po Nadalovi se z Masters v Monte Carlu odhlásil i další bývalý lídr žebříčku Carlos Alcaraz. Španělský teenager dohrával semifinále v Miami v bolestech a bude se řídit doporučením svého lékaře.

12:21 – Rafael Nadal stále není po zranění kyčle stoprocentně fit. Šestatřicetiletý Španěl se dnes odhlásil z blížícího se Masters v Monte Carlu, kde měl vstoupit do antukového jara a odehrát svůj první soutěžní zápas od lednového Australian Open. Prestižní podnik v Monaku startuje 9. dubna.

7:32 – Jeden ze čtyř bývalých šampionů Steve Johnson úspěšně vstoupil do domácího antukového turnaje ATP 250 v Houstonu. Americký vítěz z let 2017 a 2018 si poradil 7:6, 1:6, 6:1 s Argentincem Facundem Bagnisem a přerušil sérii šesti porážek.

7:03 – Fernando Verdasco na antuce v Houstonu podlehl 6:7, 0:6 Jasonu Kublerovi, prohrál počtvrté v řadě a z toho potřetí ho soupeř dorazil kanárem.

6:48 – Půl roku po porodu a 12 měsících bez soutěžního zápasu se na kurty vrátí bývalá světová trojka Elina Svitolinová. Na antukovém turnaji WTA 500 v americkém Charlestonu 28letá Ukrajinka podlehla 7:6, 2:6, 4:6 Kazašce Julii Putincevové.

6:17 – Sloane Stephensová si rychle rozvzpomněla v Charlestonu na svůj titulový úspěch z roku 2016 a v zápase s krajankou Louisou Chiricovou předvedla skvělý comeback. Američanka sice v utkání prvního kola turnaje WTA 500 prohrávala 0:1 na sety, následující dvě sady však zvládla (6:1, 6:2) a po hodině a 15 minutách vývoj duelu otočila.