Tennis Tracker: Zverev a De Minaur potvrdili v Miami roli favorita, v osmifinále je i Hurkacz

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Zverev a De Minaur potvrdili v Miami roli favorita, v osmifinále je i Hurkacz

Zverev na Masters v Miami překvapení nepřipustil a poradil si s domácím Eubanksem.
Zverev na Masters v Miami překvapení nepřipustil a poradil si s domácím Eubanksem.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 25. března?

00:06Danielle Collinsová vstoupila do letošního ročníku turnaje WTA 1000 v Miami prohranou úvodní sadou, ovšem od té doby suverénně vyhrála všech osm setů. Američanka, která letos ukončí kariéru, v osmifinále smetla 6:3, 6:2 loňskou semifinalistku Soranu Cirsteaovou a ve čtvrtfinále změří síly s Caroline Garciaovou (H2H 3:0). Proti Francouzce zaútočí na své první semifinále v probíhající sezoně.

23:46Hubert Hurkacz potřeboval i ve druhém zápase na letošním Masters v Miami všechny tři sety. Šampion ročníku 2021 zdolal 7:6, 6:7, 6:3 Sebastiana Kordu a vzájemnou bilanci upravil na 4:1. Osmifinálového protivníka se polská jednička dozví po skončení duelu mezi Grigorem Dimitrovem a Yannickem Hanfmannem.

Sestřih utkání Korda – Hurkacz.
Livesport

23:01Linda Nosková vypadla na WTA 1000 v Miami ve třetím kole dvouhry po porážce se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou, nicméně v deblové soutěži pokračuje. Po boku Xiyu Wang zvládla první kolo, česko-čínský tandem v něm porazil 6:4, 7:6 Magdu Linetteovou a Bernardu Peraovou.

22:40Coco Gauffová překvapivě končí na domácí tisícovce v Miami už v osmifinále. Američanka, která od loňského srpna prohrála na domácí půdě teprve podruhé, nestačila 3:6, 6:1, 2:6 na trápící se Caroline Garciaovou. Francouzka přerušila sérii sedmi porážek s hráčkami TOP 10 a poprvé v sezoně postoupila do čtvrtfinále. Ve svém premiérovém čtvrtfinále v Miami vyzve Soranu Cirsteaovou, nebo Danielle Collinsovou.

22:22Viktoria Azarenková se po šesti letech probojovala do čtvrtfinále tisícovky v Miami, kde už třikrát triumfovala. Bývalá světová jednička přehrála v osmifinále 7:5, 6:1 Katie Boulterovou a na své druhé letošní semifinále zaútočí proti Julii Putincevové (H2H 2:0).

21:09Alex de Minaur ve třetím kole na Masters v Miami ani jednou nezaváhal na vlastním servisu, ačkoli netrefil ani polovinu prvních podání, a porazil 7:6, 6:4 Jana-Lennarda Struffa. Ve svém premiérovém osmifinále na floridské tisícovce narazí na rozjetého Fábiána Marozsána (H2H 0:1).

20:37Jelena Rybakinová pokračuje na Miami Open v obhajobě loňské finálové účasti. Jedna z největších favoritek a nasazená čtyřka přehrála v osmifinále 6:3, 7:5 domácí naději Madison Keysovou a připsala si již 20. vítězství v letošní sezoně. Ve čtvrtfinále bude její soupeřkou kolegyně z TOP 10 Maria Sakkariová (H2H 2:1). Více informací najdete v článku.

20:11Julia Putincevová si po téměř dvou letech zahraje čtvrtfinále na podnicích WTA 1000 a bude útočit na své největší semifinále v kariéře. Bývalá světová sedmadvacítka přemohla v osmifinále v Miami 6:4, 7:6 Anhelinu Kalininovou, která v předchozích kolech vyřadila grandslamové šampionky Caroline Wozniackou a Arynu Sabalenkovou. Ve čtvrtfinále se střetne s Viktorií Azarenkovou, nebo Katie Boulterovou.

19:01 – Loňský semifinalista Karen Chačanov začal ve třetím kole na Masters v Miami suverénně, ale nakonec se na kurtu zdržel přes dvě a půl hodiny. Čtvrtfinalistu posledního ročníku a předloňského semifinalistu Francisca Cerúndola, kterého v tomto dějišti vyřadil i loni, udolal 6:1, 5:7, 7:6. V osmifinále vyzve Alexandera Zvereva (H2H 2:3).

18:53Alexander Zverev si ve třetím kole probíhajícího Masters v Miami poradil bez ztráty setu 7:6, 6:3 s trápícím se domácím zástupcem Christopherem Eubanksem, který měl možnost dopodávat úvodní sadu. Bývalý finalista bude v osmifinále čelit Franciscovi Cerúndolovi, nebo Karenovi Chačanovovi.

17:43Fábián Marozsán si v Miami poradil 7:5, 6:3 s Alexejem Popyrinem, navázal na skalp člena TOP 10 Holgera Runeho a i při svém čtvrtém startu na turnajích Masters postoupil do osmifinále. O vyrovnání svého maxima na prestižních tisícovkách se utká s Alexem de Minaurem, nebo Janem-Lennardem Struffem.

16:40Maria Sakkariová má nakonec v osmifinálové fázi turnaje WTA 1000 v Miami volno. Z turnaje totiž odstoupila Anna Kalinská, která v letošním roce zvládla všech pět soubojů s hráčkami TOP 10. Řekyně si o semifinále a zároveň vyrovnání svého zdejšího maxima zahraje s Madison Keysovou, nebo Jelenou Rybakinovou.

14:41Jiří Veselý slavil v neděli na osmý pokus svou první letošní výhru, ovšem na challengeru v Neapoli kvalifikací neprošel. Bývalý nejlepší Čech v žebříčku ATP prohrál ve finále kvalifikace 4:6, 6:4, 4:6 s Francouzem Mathiasem Bourguem.

09:20 – Tomáš Macháč zdolal v Miami po obratu a více než tříhodinovém boji 5:7, 7:5, 7:6 dvojnásobného šampiona a bývalou světovou jedničku Andyho Murrayho a postupem do osmifinále znovu vylepšil své maximum na podnicích Masters. Více informací najdete v článku

Sestřih zápasu Macháč – Murray
Livesport

06:09 –⁠⁠⁠⁠⁠ Daniil Medveděv na Masters v Miami přehrál 7:5, 6:1 Brita Camerona Norrieho, s nímž si i ve třetím vzájemném zápase poradil 2:0 na sety. V osmifinále ruský obhájce titulu vyzve Němce Dominika Köpfera.

05:55 –⁠⁠⁠⁠⁠ Linda Nosková se už potřetí v sezoně a počtvrté za posledních osm měsíců střetla s Igou Šwiatekovou a potřetí s polskou favoritkou prohrála. Ve třetím kole turnaje WTA 1000 v Miami devatenáctiletá Češka trápila světovou jedničku přes dvě a půl hodiny, než předloňské šampionce podlehla 7:6, 4:6, 4:6.

05:52 –⁠⁠⁠⁠⁠ Osmý hráč světa Casper Ruud až ve třetím vzájemném duelu se Španělem Alejandrem Davidovichem na hlavním okruhu slaví premiérový úspěch. Na Masters v Miami zvítězil 6:3, 6:4, připsal si 100. výhru na tvrdém povrchu a postoupil do osmifinále. V něm norský finalista z roku 2022 narazí na Chilana Nicolase Jarryho.

05:34 –⁠⁠⁠⁠⁠ Denis Shapovalov v Miami na výhru nad Stefanosem Tsitsipasem a první skalp člena TOP 20 od října 2022 nenavázal. Ve třetím kole kanadský tenista nestačil na 38. hráče světa Mattea Arnaldiho, kterému podlehl 3:6, 6:7. Italský mladík v prvním osmifinále na turnajích Masters 1000 narazí na Tomáše Macháče