Al-Nassr potvrdil konec kouče Garcii. Ronalda bude trénovat Chorvat Jeličič

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Al-Nassr potvrdil konec kouče Garcii. Ronalda bude trénovat Chorvat Jeličič
Al-Nassr potvrdil konec kouče Garcii, Ronalda bude trénovat Chorvat Jeličič
Al-Nassr potvrdil konec kouče Garcii, Ronalda bude trénovat Chorvat JeličičProfimedia
Fotbalisté saúdského celku An-Nassr, mezi které patří i hvězdný Cristiano Ronaldo (38), jsou bez trenéra. Druhý tým tabulky ve čtvrtek na sociálních sítích oficiálně potvrdil, že po vzájemné dohodě ukončil spolupráci s Rudim Garciou (59), jenž tým vedl od loňského června. Dočasným vedením týmu byl pověřen dosavadní kouč výběru do 19 let Chorvat Dinko Jeličič (49).

Garcia skončil tři dny poté, co Al-Nassr pouze remizoval s jedenáctou Feihou. Po bezbrankovém zápase sice klubu stále patří druhé místo v tabulce, ale sedm kol před koncem ztrácí na vedoucí Ittihád tři body.

Podle médií ke Garciovu odchodu vedly kromě zhoršujících se výkonů i neshody s hráči, s nimiž se měl nedávno i ostře pohádat v šatně. Nespokojený s bývalým koučem Lyonu, Marseille, AS Řím nebo Lille údajně byl i Ronaldo.

Pětinásobný držitel Zlatého míče přišel do Al-Nassru loni na konci prosince po nepovedeném návratu do Manchesteru United. S klubem podepsal smlouvu do roku 2025 s údajným ročním příjmem 200 milionů eur (asi 4,7 milionu korun).