Atlanta v NBA po sérii čtyř výher padla s Milwaukee, Krejčí zaznamenal osm bodů

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Atlanta v NBA po sérii čtyř výher padla s Milwaukee, Krejčí zaznamenal osm bodů
Ani Krejčí (vpravo) nedokázal odvrátit porážku s Milwaukee.
Ani Krejčí (vpravo) nedokázal odvrátit porážku s Milwaukee.AFP
Po sérii čtyř vítězství basketbalisté Atlanty v NBA podlehli Milwaukee 113:122. Vít Krejčí (23) odehrál přes 32 minut a zaznamenal osm bodů, dva doskoky a asistenci. Nejlepším hráčem Hawks byl srbský střelec Bogdan Bogdanovič (31), který si připsal 38 bodů včetně pěti trojek a 10 doskoků.

Atlanta – Milwaukee 113:122

Krejčí proměnil tři z pěti střel včetně dvou ze čtyř trojek. Pět bodů dal hned v úvodní čtvrtině, tři přidal v závěrečné části. Tentokrát měl na kontě také devět minusových bodů, což je jeho vyrovnané nejhorší číslo za posledních deset utkání Atlanty.

Dejounte Murray čtyři dny po kariérním maximu 44 bodů nasbíral 20 bodů, 12 asistencí a osm doskoků. Hawks s favoritem prohrávali až o 21 bodů, ale nakonec druhému nejlepšímu týmu Východní konferenci podlehli o devět.

Vítězný celek při absenci rozehrávače Damiana Lillarda táhl Giannis Antetokounmpo, jenž zaznamenal 36 bodů, 16 doskočených míčů a osm asistencí. "Bereme ho trochu jako samozřejmost. Dnes to od něj byla čistá práce," chválil řeckou hvězdu trenér Milwaukee Doc Rivers.

Hawks, kteří jsou na desáté příčce Východní konference s náskokem pěti utkání na Brooklyn, opět postrádali kromě Saddiqa Beye a Trae Younga také Jalena Johnsona nebo Onyeku Okongwua. Do konce základní části chybí Atlantě osm utkání a má velkou šanci, že si zahraje minimálně předkolo play off.

Další zápasy

Lídr soutěže Boston, který v týdnu s Atlantou dvakrát prohrál, zvítězil v New Orleans 104:92. Jayson Tatum pomohl k výhře 23 body, Kristaps Porzingis přidal 19 bodů a 10 doskoků. Pelicans po první části vedli o devět bodů, ale rozhodla třetí čtvrtina, kterou Boston ovládl 24:11. New Orleans nepomohlo 25 bodů Ziona Williamsona, jenž minul polovinu ze 14 trestných hodů.

Orlando porazilo Memphis 118:88, když po úvodní čtvrtině vedlo už 33:13 a mělo náskok až 43 bodů.

Kompletní výsledky NBA