Brémy s Pavlenkou nestačily v přestřelce na Frankfurt, soupeř Slovácka gól nedal

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Brémy s Pavlenkou nestačily v přestřelce na Frankfurt, soupeř Slovácka gól nedal

Jesper Lindström v závěru prvního poločasu takhle přehodil bezmocného Pavlenku a dal na 3:2.
Jesper Lindström v závěru prvního poločasu takhle přehodil bezmocného Pavlenku a dal na 3:2.Profimedia
Werder Brémy v parádní bundesligové bitvě prohrál s Frankfurtem 3:4. Domácí brankář Jiří Pavlenka (30) sice čtyřikrát inkasoval, dalším gólům ale povedenými zákroky zamezil. Ve druhém nedělním zápase 4. kola německé nejvyšší soutěže remizoval Kolín n. R., který bude soupeřem Slovácka ve skupině Evropské konferenční ligy, 0:0 se Stuttgartem.

V Brémách na Weserstadionu byl k vidění luxusní fotbal. Domácí už po dvou minutách prohrávali po gólu mistra světa Maria Götzeho, mezi 13. a 17. minutou ale skóre otočili. Jenže Frankfurt, účastník Ligy mistrů, se nevzdal. Randal Kolo Muani srovnal a ve 39. minutě Jesper Lindström famózním lobem vrátil hostům vedení.

Po přestávce Frankfurt navázal tam, kde skončil. Ve 48. minutě vypálil z první Djibril Sow a vymetl pravou šibenici Pavlenkovy branky. Snížit mohl v 56. minutě Jens Stage, jehož hlavička o fous přeletěla břevno. Gól na 3:4 dal až v nastavení z penalty Niclas Fullkrug, víc už ale Werder nestihl.

Statistiky zápasu Brémy – Frankfurt

Kolín n. R. hrál na svém hřišti se Stuttgartem bez branek. Hosté nevyužili velké šance zejména v první půli, když nedokázali vyzrát na skvěle chytajícího Marvina Schwäbeho. Na první vítězství v probíhajícím ročníku si tak musí počkat i kvůli červené kartě, kterou v 56. minutě obdržel po tvrdém faulu Luca Pfeiffer. Naopak soupeř Slovácka v bundesligové sezoně ještě neprohrál.

Statistiky zápasu Kolín n. R. – Stuttgart

Tabulka Bundesligy