City nevyužilo ztrátu Arsenalu a přišlo o body, výhru Tottenhamu 1:0 trefil Kane

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
City nevyužilo ztrátu Arsenalu a přišlo o body, výhru Tottenhamu 1:0 trefil Kane
Harry Kane byl jediným střelcemu zápasu.
Harry Kane byl jediným střelcemu zápasu.AFP
Fotbalisté Tottenhamu porazili ve 22. kole Premier League na domácí půdě Manchester City 1:0. O hubené výhře rozhodl útočník Harry Kane (29).

Nottingham – Leeds 1:0

O výhře posilami napumpovaného domácího celku paradoxně rozhodl 21letý odchovanec a nejlepší střelec týmu v minulé sezoně Brennan Johnson. Branku Nottinghamu ustrážil 36letý Keylor Navas, který se stal nejstarším gólmanem debutujícím v nejvyšší anglické soutěži od roku 2001. Kostarický brankář se stal hrdinou utkání, předvedl řadu skvělých zákroků. Leeds nedokázal vyhrát žádný z posledních sedmi zápasů a je na 17. místě.

Tottenham – Manchester City 1:0

Spurs dokázali využít hned prvního nedorozumění v obraně úřadujícího mistra a do vedení je poslal svým 200. zásahem v nejvyšší anglické soutěži Harry Kane. Pro anglického kanonýra šlo zároveň o rekordní 267. branku v dresu The Lilywhites, čímž se stal nejlepším střelcem Kohoutů v historii. Citizens na Tottenham Hotspur Stadium, otevřeném v roce 2019, stále nedokázali skórovat. Jejich ztráta na Arsenal, tedy další severolondýnský celek, tak zůstala pětibodová.

Tabulka Premier League.
Tabulka Premier League.Livesport